Ήττα για τον Εθνικό Φιλιππιάδας στη Νεοκαισάρεια

Ο Αχιλλέας ήθελε πολύ τους βαθμούς της νίκης με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στη Νεοκαισάρεια και μετά απο μια καλή αγωνιστική προσπάθεια κατάφερε δίκαια να τους πάρει πετυχαίνοντας συγχρόνως δυο πανέμορφα σε εκτέλεση γκολ.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα σε κάποια φάση απο τους φιλοξενούμενους και πήρε 3 σημαντικούς βαθμούς που θα την βοηθήσουν σημαντικά για τη συνέχεια.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς ενδιαφέρον στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας με τις δυο ομάδες να έχουν από μια καλή στιγμή στα πρώτα 10 λεπτά της αναμέτρησης.
Στην πρώτη το πλασέ του Παναγιωτίδη Α. πέρασε ανεκμετάλλευτο από καλό σημείο σε σέντρα που έγινε από αριστερά, και στην δευτερη ο Βασιλειάδης έσωσε την εστία του πραγματοποιώντας διπλή απόκρουση σε επιθετική προσπάθεια των φιλοξενουμένων.

Χωρίς μεγάλες φάσεις το υπόλοιπο 35λεπτο με παιχνίδι κέντρου και δύναμης από τις δυο ομάδες.
Στο ξεκίνημα τους 2ου μέρους ο Αχιλλέας προηγήθηκε ένα φοβερό σε εκτέλεση γκολ, όταν στο 51΄ φωτοβολίδα του Γιάννη Λαζαρίδη από τα 35 μ. κατέληξε αρχικά στο δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος των διχτύων του Μπαντή, κάνοντας το 1-0.

Η ομάδα της Φιλιππιάδας ανέβηκε ψηλά προσπαθώντας να αντιδράσει αλλά συνάμα έδωσε περισσότερους χώρους στον Αχιλλέα που σε μια απο τις αντεπιθέσεις του “κλείδωσε” το τρίποντο.
Ήταν το 82΄ όταν ο Νάκας με απευθείας δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του μετά απο όμορφη πάσα απο αριστερά του Κατσιαμήτα.

Στο 84΄ο Κατσιαμήτας έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 όταν το κοντινό του πλασέ πέρασε άουτ.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Παναγιωτίδης Γ., Δερμίσης, Τασίδης, Καρατζάογλου, Τσαγκαράκης, Κωτσιαρίδης (λ.τ. 75΄Σκέντος), Ζαχαράκης (65΄ Νάκας), Παναγιωτίδης Α. (82΄Δαλαμήτρας), Κατσιαμήτας

Εθνικός Φιλιππιάδας (Ηλίας Μαγκάκης): Μπαντής, Χρηστογιάννης, Διαμαντόπουλος, Κόμνος, Μαλάτος, Λέντζος, Κολιάκης, Τσακανίκας, Παπαρούνης (56΄Παπαβασιλείου), Γήτας, Λάππας.

πηγή: pieriasport.blogspot.gr