Βαριά ήττα της διοίκησης Γκιρτζίκη

«Τραυματισμένη» έβγαλε τη διοίκηση Γκιρτζίκη η ψηφοφορία για τον διοικητικό απολογισμό της ΕΠΟ, που εγκρίθηκε πολύ οριακά με 88-82 στη ΓΣ της ομοσπονδίας. Πολύ ισχυροποιημένη η αντιπολίτευση.

Εγκρίθηκε μεν, αλλά με αριθμούς που καταδεικνύουν πόσες «διαρροές» πλέον έχει η διοίκηση Γκιρτζίκη, ο διοικητικός απολογισμός στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ.

Μετά την καταμέτρηση της ψηφοφορίας, υπήρξε έγκριση με ψήφους 88-82 για το διοικητικό απολογισμό, με τον συσχετισμό των δυνάμεων να δείχνει πως η αντιπολίτευση έχει πλέον ισχυροποιηθεί και τα δεδομένα αλλάζουν εντυπωσιακά υπέρ των δυνάμεων που υποστηρίζονται από την “συμμαχία” ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ τον προσεχή Οκτώβριο.

Είναι ενδεικτικό ότι σε όλες τις προηγούμενες Γενικές Συνελεύσεις της Ομοσπονδίας, οι διοικητικοί απολογισμοί υπερψηφίζονταν συνήθως με ποσοστά που άγγιζαν το 90%, ενώ τώρα η έγκριση ήταν απολύτως οριακή.

Η διοίκηση Γκιρτζίκη πήρε 25 «καθαρές» ενώσεις (δηλαδή ενώσεις που οι τρεις εκπρόσωποί της ψήφισαν το ίδιο), η αντιπολίτευση 23, ενώ πέντε ενώσεις ψήφισαν «σπασμένα» (oι τρεις εκπρόσωποι δεν ψήφισαν το ίδιο). Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας απουσίαζε (ψήφισαν οι δύο από τους τρεις εκπροσώπους), ενώ δύο Ενώσεις (Άρτα και Καστοριά) δεν ψήφισαν καθόλου.

Από τις ΠΑΕ, οι ψήφοι ήταν 6-6. Υπέρ ψήφισαν Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Βέροια, Καλλονή, Λεβαδειακός και Πανθρακικός, ενώ κατά οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Παναιτωλικός και ΠΑΣ. Τέσσερις ΠΑΕ δεν ψήφισαν καν και πρόκειται για τους Ηρακλή, Πανιώνιο, Πλατανιά και Αστέρα.

Στο μεταξύ, ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκε με 105 ψήφους υπέρ και 61.

πηγή: sport-fm.gr