Ήττα στην Τσαριτσάνη από τον Οικονόμο για τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Τσαριτσάνη γνωρίζοντας την ήττα από τον Οικονόμο με σκορ 1-0.
Παρά την ήττα η ομάδα του Νίκου Βέκιου παρουσίασε κατά διαστήματα πολύ καλή εικόνα, δεν κατάφερε όμως να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Τσαριτσάνης.

Ιδανική αρχή για τον Οικονόμο Τσαριτάανης στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. Επικράτησε εντός έδρας του αξιόμαχου ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού παίχτηκε αρκετά καλό ποδοσφαιρο και από τις δύο ομάδες, με την ομάδα του Οικονόμου όμως να φτάνει πιο εύκολα με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Οικονόμου ευοδώθηκαν τελικά στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Καραγκούνης θα πασάρει στον Βούζα και αυτός που δυνατό σουτ από κοντά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τον Οικονόμο.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές αξιόλογες φάσεις ούτε και συγκινήσεις.

Ο Οικονόμος από τη μία προσπαθούσε να κρατήσει το υπέρ του σκορ, και ο Αχέρωντας να προσπαθεί να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Με λάθη η διαιτησία του κ. Θεολόγου από την ΕΠΣ Πέλλας.

Το φίλμ του αγώνα

2΄Σουτ του Κορομήλα πέρασε άουτ

12΄Σουτ του Θεοδωράκη ψιλά άουτ

18΄Αλλαγή για τον Αχέρων αποχωρεί λόγο τραυματισμού ο Μάρκος και στη θέση του μπαίνει ο Πολυχρονάκης

21΄ Εκτέλεση φάουλ του Λουκούμη απευθείας άουτ

25΄ Έμμεσο φάουλ για την Τσαριτσάνη, το εκτέλεσε με πάσα ο Μπάλης στον Καμπέρη σουτ του τελευταίου διώχνει πάνω στη γραμμή ο Μπέτσικας.

39΄ μοναδική ευκαιρία για την Τσαριτσάνη, σέντρα του Μπαλή με αποδέκτη τον Καραγκούνη που από πολύ κοντά δεν μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

44΄ Ο Μπέτσικας θα μπει στην περιοχή από δεξιά θα σουτάρει όμως άουτ.

45΄ Γκολ για την Τσαριτσάνη, ο Καραγκούνης θα πασάρει στον Βούζα και αυτός που δυνατό σουτ από κοντά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τον Οικονόμο.

51΄ Πάσα του Μπαλή στον Καραγιάννη σούτ του τελευταίου ψηλά άουτ.

56΄ Σουτ του Θεοδωράκη μέσα από την περιοχή σταθερά ο Νούσιας θα μπλοκάρει τη μπάλα.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Τάσος Μπεριτζάς): Νούσιας, Καραγιάννης (70΄Σενκάι), Κορομηλάς, Πρίφτης, Σιάτρας, Μπάλης, Παπαγεωργίου, Αγρόδημος, Βούζας (85΄ Γκαμπέτας), Καμπέρης, Καραγκούνης (64΄Τόλιος).

Αχέρων Καναλακίου (Νίκος Βέκιος): Πάντος, Κουμπής, Ντέτσικας, Μπάκας, Πάνος, Μάρκος (18΄λ.τρ. Πολυχρονάκης), Σιώρος, Θεοδωράκης, Μακρυγιάννης, Λουκούμης (56΄ Κυριακάκης), Κωνσταντίνου.

Του Ανδρέα Νικούλη