Νέα φιλική νίκη για τον Τηλυκράτη, 1-0 την Κ20 του Παναιτωλικού (photos)

Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά επικράτησε 1-0 της Κ20 του Παναιτωλικού στο τρίτο του τεστ στις εγκαταστάσεις του EMILEON.

2 (2)

Με γκολ του Ντα Χόρα Γκλέιμπσον στο 62ο λεπτό, ο Τηλυκράτης Λευκάδας επικράτησε 1-0 της Κ20 του Παναιτωλικού σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (17/8) στις εγκαταστάσεις του EMILEON, αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

3 (2)

Με δεδομένο ότι η κούραση από τις συνεχείς προπονήσεις έχει κάνει εμφανή τα σημάδια της στις προσπάθειες των παικτών, το πρόσημο και από το συγκεκριμένο παιχνίδι κρίνεται ως θετικό για την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά.

4

Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά είχε νικήσει μέχρι τώρα τον Αμβρακικό Λουτρού με 6-0, και την Αμβρακία Κωστακιών με 1-0,  όπερ σημαίνει ότι συνέχισε το θετικό σερί του.

5

 

Το πιο θετικό απ’ όλα, πάντως, είναι ότι κατάφερε να κρατήσει το «μηδέν» στα μετόπισθεν για ακόμα μία φιλική αναμέτρηση.

6

Τηλυκράτης Λευκάδας: Καραγκούνης, Τοντόροφ, Τσελάι, Βασιλείου, Καταγής, Κοντογιάννης, Κτενάς, Μακρυγιάννης, Μπουρδούβαλης, Περιστέρης, Πολυχρονάκης.

7

Έπαιξαν και οι: Γκλέιμπσον, Βρεττός, Γεωργάκης, Γκιμούσης, Ιασωνίδης, Καλογερής, Κούσης, Μπαλί, Μπρέκου, Ορφανός, Παπακωσταντής, Ρεκατσίνας, Σιδέρης.

8

Παναιτωλικός Κ20: Κουσιάδης, Γιαννιώτης, Παναγιωτίδης, Πριόνας, Παρράς, Νταλακούρας, Χριστογιάννης, Τσιγγάρας, Γεωργούσης, Μπελεβώνης, Γκασούκας.

9

Έπαιξαν και οι: Σταματόπουλος, Μπακογιάννης, Τασιούλης, Κούστας, Μανωλάκης, Γανωτάκης.