«Δίχτυα» Εδεσσαϊκού για Κεσίδη και Καϊσίδη

Μετά τους τρεις «κλεισμένους» από τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας (Μπουράκης, Κατσαμακίδης, Ιωσηφίδης), ο Εδεσσαϊκός προσθέτει νέα ονόματα στη λίστα ενίσχυσης, όπως οι Αλέξανδρος Χιντασέλι (μεσοεπιθετικός Καρδίας), Δημήτρης Κεσίδης (μεσοαμυντικός Αιολικού) και Σταύρος Καϊσίδης (τερματοφύλακας Νίκης Καλής).

Στα υπόψη παραμένει ο στόπερ Λάζαρος Φωτιάς, τη στιγμή που δεδομένα θα έχει λόγο σε κάποιες προσθήκες ο προπονητής Ηλίας Σαπάνης, ενώ θα γίνουν και δοκιμές στην έναρξη προετοιμασίας, με παίκτες από Α΄ Αλβανίας.

Για την εστία, πλην του Άρη Παπουρτζή (Καμπανιακού), στο στόχαστρο του Εδεσσαϊκού μπήκε ο 26χρονος υψηλόσωμος, Σταύρος Καϊσίδης, που ξεχώρισε στη Νίκη Καλής (καταγωγή Λουτροχώρι Σκύδρας) και παλιότερα έπαιξε σε ομάδες της Ηπείρου (Θεσπρωτός, Προοδευτική Περάματος, Πίνδο Κόνιτσας, αλλά και Πανλευκάδιο).

Επίσης, τους Εδεσσαίους ενδιαφέρει ο Αλέξανδρος Χιντασέλι, 23χρονος μεσοεπιθετικός με παρουσία σε Δόξα Δράμας, Άρη, Καλλονή και μέχρι πρότινος Καρδία (ωστόσο σε πρώτη φάση δείχνει να απομακρύνεται η συγκεκριμένη λύση, εκτός αν υπάρξει επαναπροσέγγιση), αλλά και ο 20χρονος αμυντικός χαφ, Δημήτρης Κεσίδης, με θητεία σε Ολυμπιακό Βόλου, Τύρναβο, Φλώρινα (ιδιαίτερη πατρίδα του) και μέχρι πρότινος Αιολικό.

Για τη γραμμή κρούσης, από τη στιγμή που έμεινε ο Δημήτρης Λαφαζανίδης στους «τριαινοφόρους», δεν υπάρχει… άγχος και βιασύνη, αλλά αναμονή για κάτι καλό στην πορεία, όταν υπάρχουν ευκαιρίες, αλλά και… πεσμένα κασέ.

Όσο για περσινές εκκρεμότητες των «πράσινων», θα ξεκαθαρίσει σύντομα το τοπίο για τους Καρακάσογλου, Ουζούνη, Μάντζιο, Παπαστεργίου, Σαββίδη, Τσιρλίδη και Ιωσηφίδη.

πηγή: pamebala.gr