Κάλεσμα της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας στους φιλάθλους

Η μεγάλη στιγμή για το πρώτο παιχνίδι της φετινής χρονιάς στο Δημοτικό γήπεδο των Αγίων Αναργύρων  έφτασε, και ο κάθε Αρτινός φίλαθλος καλείται να κάνει το αυτονόητο. Να βρεθεί στο γήπεδο, να πάρει θέση στην κερκίδα και να στηρίξει την ομάδα μας στην προσπάθειά της για μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα της  Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Την Κυριακή  25 Οκτωβρίου και ώρα 15.00 στο γήπεδο των ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, το Δ.Σ.της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας,η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές, απευθύνουν κάλεσμα και μήνυμα στον κάθε Αρτινό φίλαθλο να έρθει στο γήπεδο στο παιχνίδι με την Νίκη Βόλου,να γεμίσει την κερκίδα και ο κάθε ένας μας να βάλει το δικό του λιθαράκι για την νίκη της ομάδα μας.
Οι παίκτες και ο προπονητής μας, θα παίξουν για πρώτη φορά στο γήπεδο των ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ  μπροστά στον κόσμο μας και είναι καθήκον όλων μας να τους δείξουμε το μεγαλείο της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν η κερκίδα θα πρέπει να είναι κατάμεστη.
ΟΛΟΙ να είμαστε εκεί,πιστοί στο ραντεβού μας για να δώσουμε ώθηση και δυναμική στους ποδοσφαιριστές μας. Με φωνή, τραγούδι,παλμό και πάθος, ΟΛΟΙ  ΜΑΖΊ για την αγαπημένη μας ομάδα, την ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ την Κυριακή στο γήπεδο. Ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα.
                                                   Εκ του  Δ.Σ.