Ισόπαλοι Κανάλι και Ίωνες

Ερμής Καναλίου και Ίωνες εγκαινίασαν το νέο γήπεδο του Καναλίου, σε ένα όμορφο ματς, με δύο γκολ, με πολύ καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα και την ισοπαλία που φέρεται να είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος για τις δυο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάποιες καλές στιγμές με τον Κυριακίδη να σουτάρει από θέση διαγώνια έπειτα από συνδυασμό με τον Χριστοδούλου Γ. όμως τη μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ, στο 24′. Στο 35′ ένα μακρινό σουτ το Χριστοδούλου Γ. θα καταλήξει επίσης άουτ.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν χρώμα, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν εντονότερα το γκολ και με τους φιλοξενούμενους να το καταφέρνουν στο 60′. Ο Χριστοδούλου Σ εκτέλεσε κόρνερ και ο Καραμπέτσος που βρέθηκε στο πρώτο δοκάρι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Αμέσως μετά, οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλντι, το οποίο θα αποκρούσει ο Τριανταφύλλης, όμως στην επαναφορά ο Κρητικός θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και θα φέρει το ματς στα ίσα. Στη φάση θα τραυματιστεί ο Τριανταφύλλης, ο οποίος θα αντικατασταθεί με τον Χριστοδούλου Γ. στην εστία και με τον Χοτζαϊ να μπαίνει στην εντεκάδα.

Στο 80′ μεγάλη ευκαιρία για τους Ίωνες με τον Νιάφα να σουτάρει για γκολ, όμως τον Γεωργίου να κάνει τρομερή επέμβαση και να διώχνει τον κίνδυνο. Ο Νιάφας και πάλι θα απειλήσει για τους Ίωνες 2 λεπτά μετά με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως και πάλι ο Γεωργίου θα αποκρούσει. Στο 83′ τραυματισμός του Κυριακίδη που θα αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες, καθώς είχαν συμπληρωθεί μέχρι εκείνη την ώρα όλες οι αλλαγές.

Στο 93′ μεγάλη ευκαιρία για τον Ερμή Καναλίου να πάρει το τρίποντο, όταν ο διαιτητής καταλόγισε παράβαση του Χοτζαϊ εντός της περιοχής και έδειξε τη λευκή βούλα. Έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για οφ σάιντ στην αρχή της φάσης που αναγκάστηκαν να αποδεχτούν την κατάσταση. Το πέναλντι θα εκτελέσει και πάλι ο Κρητικός, όμως ο Χριστοδούλου Γ. θα πέσει στη σωστή γωνία, θα βρει τη μπάλα με τ’ ακροδάχτυλα η οποία θα καταλήξει στο κάθετο δοκάρι και ο Νιάφας στην επαναφορά θα απομακρύνει τον κίνδυνο.

Στο 96′ και ενώ ο διαιτητής κράτησε την καθυστέρηση λόγω του τραυματισμού του Τριανταφύλλη στις αρχές του Β’ μέρους, οι γηπεδούχοι θα φτάσουν κοντά στο γκολ όταν ο Κρητικός δοκίμασε σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας των Ιώνων.

 

Ερμής Καναλίου
Γεωργίου, Κουμπούλης, Καρτεζίνης(68′ Γεωργίου), Κωστής, Αλεξανδρής, Τσιάπης (59′ Ναστούλης), Καναβός (46′ Γκορόγιας), Κρητικός, Μάνε, Μουκάνος, Παπαδόπουλος.

Ίωνες
Τριανταφύλλης(60’Χοντζαϊ), Γρίβας, Φυτόπουλος, Νιάφας Κ, Νιάφας Π, Ρέτσις, Καταγής(46′ Σπανός),Χριστοδούλου Σ. Φούντογλου(46′ Καραμπέτσος) Χριστοδούλου Γ. Κυριακίδης.

 

Αλέξης Πανταζής