Και επίσημα στην ΑΕ Καραϊσκάκης Καραγιαννίδης και Γούλας

Παίκτες της ΑΕ Καραϊσκάκης είναι και επίσημα οι Καραγιαννίδης και Γούλας, καθώς η ομάδα της Άρτας ανακοίνωσε την απόκτηση των ποδοσφαιριστών.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αριστοτέλη Καραγιαννίδη (αμυντικός) και Γιάννη Γούλα(μέσος).

Ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης είναι ένας έμπειρος πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής και είναι πλέον στην διάθεση του προπονητή Μίκι Τσίρκοβιτς. Ο Καραγιαννίδης είναι γεννημένος στα Ιωάννινα στις 15-6-1990 (έχει ύψος 1,90). Την πρώτη του…γνωριμία με το άθλημα του ποδοσφαίρου την είχε στην Ακαδημία της Ανατολής Ιωαννίνων και ακολούθως η καριέρα του είχε ως εξής. Αιγάλεω (Β΄Εθνική), Δόξα Κρανούλας (Γ’ Εθνική), Ρόδος (Β’ Εθνική), Ρούβας Ηρακλείου Κρήτης (Γ’ Εθνική), ΑΟ Κασσιώπη / Κέρκυρα ΠΑΕ Κέρκυρας (Β’ Εθνική). Στο παρελθόν ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης διατέλεσε στέλεχος των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της Ε.Π.Σ. Ηπείρου.

Ο Γιάννης Γούλας (μέσος) γεννηθείς την 2-6-1987 στην Άρτα ,είναι ένας εξαιρετικά χαρισματικός ποδοσφαιριστής ένα από τα αυθεντικά ταλέντα του Αρτινού ποδοσφαίρου. Έχει αγωνιστή σε πολύ σημαντικές ομάδες με πρωταγωνιστικό  στόχο, στην Γ ‘Εθνική. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Αμβρακίας Κωστακιών, όπου βοήθησε τα μέγιστα για να ανέβει η ομάδα της Αμβρακίας στην Γ’ Εθνική.

Καλωσορίζουμε τους δύο ποδοσφαιριστές στην ”οικογένεια” της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας !

Εκ του Δ.Σ.