Γιώργος Καραγκούνης: «Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν στον Τηλυκράτη»

Ο Γιώργος Καραγκούνης από χθες βράδυ αποτελεί την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Τηλυκράτη Λευκάδας.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας σε αποκλειστική του συνέντευξη στο lefkadapress.gr μίλησε για το λόγο που επέλεξε τον Τηλυκράτη, τους στόχους για τη νέα χρονιά, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της νέας του ομάδας.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Καραγκούνη:
Lefkadapress: Ποιος ο λόγος που επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Τηλυκράτη Λευκάδας;
Γιώργος Καραγκούνης: Μίλησα εδώ και αρκετό και καιρό με τον προπονητή της ομάδας και από την πρώτη στιγμή μου έδωσε να καταλάβω ότι θα είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα. Έχω παίξει ξανά ποδόσφαιρο στο νησί πριν κάποια χρόνια με τη φανέλα του Οδυσσέα Νυδριού και έχω πολλά ωραία πράγματα να θυμάμαι.
Lefkadapress: Τι γνωρίζεις για τη νέα σου ομάδα;
Γιώργος Καραγκούνης: Η νέα μου ομάδα είναι μια από τις πιο ιστορικές της ευρύτερης περιοχής. Είναι μια ομάδα με κόσμο, είναι μια ομάδα με βαριά φανέλα που επέστρεψε φέτος σε εθνικές κατηγορίες εκεί όπου ανήκει.
Lefkadapress: Τι να περιμένουν οι φίλαθλοι του Τηλυκράτη Λευκάδας από τον Γιώργο Καραγκούνη;
Γιώργος Καραγκούνης: Οι φίλαθλοι της ομάδας πιστεύω ότι οι πιο πολλοί γνωρίζουν τον Γιώργο Καραγκούνη, το τι άνθρωπος είναι, και τι ποδοσφαιριστής είναι. Εγώ από την μεριά μου θα κάνω ότι μπορώ ώστε η ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της.

Γιώργος Καραγκούνης: Ενδιαφέρον υπήρχε από αρκετές ομάδες αλλά από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τον κύριο Παντζιαρά ήμουν σίγουρος ότι θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Τηλυκράτη.
Lefkadapress: Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο Τηλυκράτης Λευκάδας την φετινή αγωνιστική χρονιά;
Γιώργος Καραγκούνης: Το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει μια ομάδα μέσα σε μια χρονιά δεν μπορείς να το ξέρεις ποτέ από το καλοκαίρι. Έχω ζήσει πάρα πολλά πράγματα μέσα στο ποδόσφαιρο και η εμπειρία μου λέει σωστές βάσεις από το καλοκαίρι, καλή προετοιμασία, και αν είναι μια ομάδα όπως είναι ο Τηλυκράτης δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν.
Lefkadapress: Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής;
Γιώργος Καραγκούνης: Για το φετινό πρωτάθλημα ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει καλά τα πράγματα για το πόσες ομάδες θα πέφτουν. Το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής είναι πάντα ένα δύσκολο πρωτάθλημα με καλές ομάδες και αρκετά ανταγωνιστικό. Πιστεύω ότι ο κόσμος του νησιού πρέπει να στηρίξει την ομάδα με το να είναι στο γήπεδο κάθε Κυριακή έτσι ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε κάτι καλό για την ομάδα.
Lefkadapress: Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας και ποιος ο προσωπικός σου στόχος;
Γιώργος Καραγκούνης: Ο στόχος της ομάδας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία, και να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν στην ομάδα και με πίστεψαν.
Lefkadapress: Για το τέλος θέλω να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Τηλυκράτη ενόψει της νέας χρονιάς…
Γιώργος Καραγκούνης: Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο είναι ότι τον θέλουμε στο γήπεδο κάθε Κυριακή. Ομάδα χωρίς κόσμο δεν έχει καμία τύχη να πάει πουθενά. Πρέπει να στηρίξει την δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι που είναι στην ομάδα, και εμείς από την μεριά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε η ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται.

πηγή: lefkadapress.gr