Η ΑΕ Καραϊσκάκης έκανε «πάρτι», «καθάρισε» 3-0 τον Διαγόρα Σεβαστής

Μόνο στα χαρτιά αποδείχθηκε ντέρμπι το παιχνίδι μεταξύ της ΑΕ Καραϊσκάκης και του Διαγόρα, καθώς η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη επικράτησε εύκολα της ομάδας της Σεβαστής  με 3-0 και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα ματς.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη είχε την πρώτη φάση στο ματς, στο 5΄ όταν σουτ του Ευαγγέλου μπλόκαρε στη δεξιά του γωνία ο Αλυσανδράτος. Στο 13΄ σέντρα του Παπανίκου  κεφαλιά του Ευαγγέλου μπλόκαρε ο Αλυσανδράτος. Στο 21΄  σουτ του Καρατζόγλου έδιωξε σε κόρνερ ο Σιαράβας, και στο 28΄ σουτ του Χαρτσιά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 34΄ ατομική προσπάθεια και σουτ του Λώττα απέκρουσε δύσκολα ο Αλυσανδράτος. Στο 41΄ σουτ του Ρένια και η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 49΄ σουτ του Λώττα έδιωξε σε κόρνερ ο Αλυσανδράτος, και στο 51΄ ο Χαρτσιάς με σουτ έκανε το 1-0. Στο 60΄ ο Χαρτσιάς μετά από πάσα του Λώττα με σουτ έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Αλυσανδράτου.

Στο 63΄ ο Λώττας με σουτ έκανε το 3-0, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη. Στο 66′ σουτ του Ευαγγέλου μπλόκαρε ο Αλυσανδράτος. Στο 70΄ σέντρα σουτ του Παπανίκου σε κόρνερ ο Αλυσανδράτος.

Στο 75′ κεφαλιά του Κοντουργιώτη έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σιαράβας, και στο 79΄ πάσα του Λάμπρου στον Μαζιώτη πλασέ του τελευταίου και η μπάλα  στο κάθετο δοκάρι.

Διαιτητής: Νίκος Ρούσος (Πρέβεζας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνου-Γκαρτζονίκας (Πρέβεζας)

ΑΕ Καραϊσκάκης (Θεοδοσιάδης) : Σιαράβας, Παπανίκου, Λάμπρου, Καραγιαννίδης, Βελέτης, Κόλλινς, Ντατίδης, Χαρτσιάς (73′ Μαζιώτης), Ευαγγέλου (83′ Μποτωνάκης), Λώττας (80′ Γούλας), Γυφτοκώστας

Διαγόρας Σεβαστής (Παπαδόπουλος): Αλυσανδράτος, Σκλιοπίδης, Λάγδαρης, Δημητρίου, Αβραμίδης, Καρατζόγλου, Δεμηρτζόγλου, Τσαγκαράκης (71′ Κουντουργιώτης), Μπενίσκος, Βασίλιεβιτς (53′ Καράμπελας), Ρένια (65′ Μυλωνάς)