Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕ Καραϊσκάκης

Με αισιοδοξία, πολύ όρεξη για δουλειά και χωρίς πολλά λόγια η ΑΕ Καραϊσκάκης είναι στην πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας της στους Φιλιππαίους Γρεβενών, για την νέα χρονιά. Μία χρονιά όπου για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση, αφού θέλουν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω, και να δικαιώσουν όλους όσους τους εμπιστεύτηκαν και τους στηρίζουν.

Στους Φιλιππαίους Γρεβενών πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ,με τους Αρτινούς να επιλέγουν την ”μαγευτική ” τοποθεσία στα Γρεβενά,ένας προορισμός προσιτός και οικονομικός αλλά και εξαιρετικός από πλευράς εγκαταστάσεων, με την ομάδα να έχουν να λένε τα καλύτερα από την περσινή τους εμπειρία εκεί.

Στα Γρεβενά η ομάδα αναμένεται να παραμείνει κοντά στις δύο εβδομάδες, και στην συνέχεια θα επιστρέψει στην Άρτα για το δεύτερο κομμάτι προετοιμασίας με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια.

Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν και μέλη  του Δ.Σ. οι οποίοι τους τόνισαν για άλλη μια φορά ότι η διοίκηση θα είναι δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν, ενώ ”λίγα λόγια και πολλή δουλειά” ήταν το στίγμα που έδωσε το Δ.Σ. της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας για να πετύχει η ομάδα όλους τους αγωνιστικούς στόχους ,πάντα στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας και του φίλαθλου πνεύματος και πάνω απ’όλα υγεία.