Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ΑΕ Καραϊσκάκης (ΦΩΤΟ)

Η προπόνηση κύλησε, χωρίς κάτι το ξεχωριστό… Είναι και τα χαρακτηριστικά της πρώτης συνάντησης τέτοια, που δεν μπορούσε να είχε κάτι παραπάνω…
Χαρούμενα πρόσωπα, ενθουσιασμός, διάθεση για δουλειά και σε υψηλή θέση, στις πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, ο στόχος της ομάδας, που αυτή την φορά, δεν θα του… επιτραπεί να ξεφύγει… Η άνοδος στην Β’ Εθνική Κατηγορία, που θα ταυτόχρονα θα σημάνει και την ποδοσφαιρική αναβάθμιση της Άρτας, μια υπόθεση που τόσες δεκαετίες συζητείται και ποτέ δεν γίνεται στόχος.
Δευτέρα 18 Ιουλίου, ώρα 6 το απόγευμα, έχει δοθεί το πρώτο ραντεβού και τα περίεργα συναισθήματα των πρώτων λεπτών, αντικαθίστανται με τον ενθουσιασμό, έχοντας συμβάλει σ’ αυτό και ο έμπειρος τεχνικός Μίκι Τσίρκοβιτς. Ο ίδιος με τους συνεργάτες του Κώστα Κορομηλιά, Δημήτρη Σφήκα και Κώστα Ρώσιο, υποδέχτηκε τους ποδοσφαιριστές, για να δώσει εντολή ν’ αρχίσει το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης και φυσικά ο ίδιος να οδηγηθεί σε κάποια συμπεράσματα, αφού τις επόμενες ημέρες, θα πρέπει να εισηγηθεί την συμπλήρωση του ρόστερ της ομάδας.
Το “epithesi.gr”, με την συντάκτρια Γωγώ Καραγκιόζη, ήταν εκεί και ζήτησε να συνομιλήσει με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ώστε και αυτοί να μεταφέρουν στους αρτινούς φιλάθλους τις πρώτες εντυπώσεις τους, οι νέοι και τους στόχους της ομάδας, οι παλαιότεροι. Αυτό δεν επετράπη, απ’ τον βοηθό προπονητή Κώστα Κορομηλιά, ο οποίος εμφανίστηκε, κάθετος σε ότι αφορά και τα επικοινωνιακά της ομάδας.
Κατά τα λοιπά, η προπόνηση κύλησε, χωρίς κάτι το ξεχωριστό… Είναι και τα χαρακτηριστικά της πρώτης συνάντησης τέτοια, που δεν μπορούσε να είχε κάτι παραπάνω.

 πηγή: epithesi.gr