Στέφανος Καραπιπέρης: Ο “μετρ” των πέναλτι

Ο Στέφανος Καραπιπέρης πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Τύρναβο, με αποκορύφωμα την απόκρουση στο πέναλτι του Λίταινα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου γίνεται ήρωας σε εκτέλεση πέναλτι, και αποδεικνύεται ένας “μετρ” του είδους, καθώς καταφέρνει να “διαβάζει” τους αντιπάλους του πέφτοντας στη σωστή γωνία.

Ο 24χρονος (2-11-1991) τερματοφύλακας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Άρη Πρέβεζας από όπου πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Ο Στέφανος Καραπιπέρης μίλησε στο SporTime24 για το χθεσινό παιχνίδι στον Τύρναβο, τη φετινή πορεία του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, αλλά και για την φάση του 94΄ και την απόκρουση του πέναλτι.

Αναλυτικά:

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και τη συνέχειά της είπε:

Η ομάδα κάνει μια πορεία η οποία κατά τη γνώμη μου είναι καλή γιατί μέσα από πολύ δουλειά και αγώνα βγαίνουν τα αποτελέσματα και βλέπε πως οι περισσότεροι αγώνες που δίνουμε κρίνονται στο γκολ.

Για την επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα και τη… μάχη να κερδίσει πάλι τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα είπε:

Με πολύ δουλειά και μετά από πολύ προπόνηση πιστεύω πως κέρδισα μια θέση στην αρχική εντεκάδα. Η θέση του βασικού τερματοφύλακα  απαιτεί σοβαρότητα γιατί δεν συγχωρεί το λάθος.

Για την απόκρουση του πέναλτι στον αγώνα με τον Τύρναβο είπε :

Το πέναλτι ήταν αμφισβητούμενο. Τώρα για την κατάληξη του είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να  το αποκρούσω γιατί η ομάδα μου πήρε έναν πολύτιμο βαθμό γιατί συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για το πόσο μετρά η ικανότητα του τερματοφύλακα, το ταλέντο του στην απόκρουση πέναλτι είπε:

Σίγουρα όσο καλός τερματοφύλακας και να είσαι εκείνη την στιγμή πιστεύω παίζει μεγάλο ρόλο το να είσαι ψύχραιμος και συγκεντρωμένος στη φάση 100%.