Θ. Κάρτσακλας: «Μην κάνετε κατάχρηση εξουσίας και τιμωρείτε άξιους και ικανούς Διαιτητές»

Οργισμένη αντίδραση του προέδρου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, κ. Θωμά Κάρτσακλα, για τον καταρτισμό των πινάκων της διαιτησίας.

Αναλυτικά:

Παρακολουθώντας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή την κατάρτιση των πινάκων Διαιτησίας  Super League  και Football League διαπιστώσαμε έκπληκτοι ότι δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς, ο εξαιρετικός και έμπειρος ‘Κωνσταντίνος Ποντίκης’(39 ετών) και ο ταλαντούχος και ελπιδοφόρος ‘Ηλίας Κωνσταντίνου’(31 ετών), αμφότεροι της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας. Ταυτόχρονα διαπιστώσαμε ότι η Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας, έμεινε χωρίς Βοηθούς Διαιτητές στις δύο πρώτες κατηγορίες. Διερωτόμαστε λοιπόν, αυτό έγινε στα πρότυπα της ανάπτυξης και της προόδου της Διαιτησίας; Διερωτόμαστε επίσης, αυτό είναι σύμφωνο με τη φιλοσοφία της UEFA και αυτά που πρεσβεύει η σύμβαση Διαιτησίας της UEFA; Μήπως ο/η έχουν την ευθύνη των παραπάνω; Θα μπορούσαν να μας ενημερώσουν, εάν οι καρατομήσεις των αξιόλογων Βοηθών Διαιτητών μας είναι δικαιολογημένες και εάν συμφωνούν με αυτές; Επίσης μήπως μπορείτε να μας ενημερώσετε εάν έχετε κανένα πρόβλημα με την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου;

Κύριε Πρόεδρε της Ε.Π.Ο. και κύριοι της Κ.Ε.Δ. μην κάνετε κατάχρηση εξουσίας και τιμωρείτε άξιους και ικανούς Διαιτητές. Εάν θέλετε απευθυνθείτε  σε εμένα προσωπικά και μην επιδεικνύεται ρεβανσισμούς και πρακτικές παρελθόντων χρόνων. Να είστε σίγουρος κύριε Πρόεδρε ότι η επόμενη ημέρα θα είναι τελείως διαφορετική και όλες οι ποδοσφαιρικές Ενώσεις της χώρας θα είναι ενωμένες και όχι όπως τις διχάζετε σήμερα εσείς, με τις πρακτικές και τις μεθοδεύσεις σας.

ΥΓ: Αυτά τα λίγα προς το παρόν. Αναλυτικότερα και ονομαστικά σύντομα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ