Στο 0-0 έμειναν ΑΟ Καρυάς και Κεραυνός Θεσπρωτικού

Στη λευκή ισοπαλία έμειναν ΑΟ Καρυάς και Κεραυνός Θεσπρωτικού, που μοιράστηκαν τον ένα βαθμό αλλά και τη θέση στο βαθμολογικό πίνακα καθώς έχουν και οι δύο ομάδες από 4.

Το σημαντικό είναι ότι ο ΑΟ Καρυάς δείχνει αν και πιο αδύναμος σε ατομικό επίπεδο από την περσινή χρονιά, πιο ομάδα, πιο δεμένος και γενικά καλύτερος συνολικά. Από την άλλη η ομάδα του Θεσπρωτικού ήθελε να φύγει έστω με έναν βαθμό από τη Λευκάδα και τα κατάφερε.

Αναλύοντας το παιγνίδι μπορεί κανείς να πει ότι η αναμέτρηση είχε δυο πρόσωπα, ένα σε κάθε ημίχρονο. Γρήγορο παιγνίδι στο πρώτο μέρος, με κάποιες καλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, και ένα δεύτερο μέρος πιο νωχελικό, με το Χ να φαντάζει σαν το ποθούμενο και για τις δυο ομάδες όσο ο χρόνος κυλούσε.

Η ομάδα της Καρυάς απείλησε με κάποια στημένα, όπως στο 30 όταν το κόρνερ του Γούλα βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Λέκκου. Λίγο μετά, στο 37′ και πάλι από κόρνερ, η μπάλα θα κολλήσει στην περιοχή των γηπεδούχων, θα γίνει ένα σουτ προς την εστία του Θεσπρωτικού, αλλά ο Λέκκος θα επέμβει σωτήρια.

Ο Κεραυνός είχε κάποια καλά σουτ προς την εστία, που δεν ανησύχησαν όμως τον Πέτκοφ σε καμιά περίπτωση εκτός από το σουτ του Κούση Στ. στο 15′.

Στο δεύτερο μέρος η πιο αξιόλογη φάση ήταν ένα σουτ και πάλι από τον Κούση Στ. με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Πέτκοφ, ενώ στο 70ό λεπτό, ακυρώθηκε ορθώς γκολ των φιλοξενουμένων ως οφσάιντ.

Ένα ματς μοιρασμένο σε όλα, με την τελική ισοπαλία να αφήνει ευχαριστημένες και τις δυο πλευρές.

ΑΟ Καρυάς (Παπαδόπουλος): Πέτκοφ, Γούλας, Θεράπος, Χαλκιόπουλος Π, Χαγιάννης, Παπάς, Σκέμπι, Ναζεράι, Μπουρσινός(81’Λαβράνος), Ροντογιάννης(72’Γιαπλές), Λάζαρης(65′ ΧαλκιόπουλοςΣ).

Κεραυνός Θεσπρωτικού(Ανδριανός Παπαδήμας): Λέκκος, Τζίμας Μ.,  Μπόμπορης Α., Δήμος, Παπασπύρος, Μαλέσκος (75΄ Korreshi), Μπόμπορης Β. Κούσης Στ. Παλιάτσος (60΄ Παπαλέξης), Γεωργαλής, Κούσης Σπ.

Αλέξης Πανταζής