Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευχαριστήρια επιστολή του Τάκη Κασκάνη για τη βράβευση του από την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

0

Ο πρώην Ενωσιακός προπονητής κ. Τάκης Κασκάνης με αφορμή τη βράβευση του από την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας μας απέστειλε την παρακάτω επιστολή.
Αναλυτικά:
Αξιότιμε
Κύριε πρόεδρε της ΕΠΣΠ-Λ

Μέσα απ αυτή την επιστολή μου θάθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, σε σας προσωπικά αλλά και στους διοργανωτές τις όμορφης και ζεστής ποδοσφαιρικής βραδιάς που πραγματοποιήσατε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 με την δράση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας Λευκάδας .
Στην θητεία σας η ένωσή μας με γεμάτο πρωτοποριακές δράσεις και καινοτόμες πρωτοβουλίες αντιστέκεστε και κοσμείτε στηρίζοντας το πολύπαθο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλο το Δ.Σ. της ΕΠΣΠ-Λ για την τιμή που μας κάνατε με την απονομή πλακέτας αναγνωρίζοντας την προσφορά μας ως προπονητές στο Ενωσιακό και Περιφερειακό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μικτών ομάδων Νέων , Παίδων και Τζούνιορ από το πόστο του Προπονητή Ποδοσφαίρου.
Θάθελα να ευχαριστήσω όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία , τους προπονητές , τους γονείς αλλά κυρίως τους πρωταγωνιστές μαθητές ποδοσφαιριστές , για την άριστη συνεργασία στην επί σειρά ετών θητεία μου – προπονητικής καριέρας στην Ένωσή σας.
Εύχομαι στα ποδοσφαιρικά σωματεία υπομονή, όρεξη , πάντα ποδοσφαιρικές επιτυχίες και να διδάσκουν αγωνιστικό ποδοσφαιρικό ήθος γιατί στους δύσκολους καιρούς που περνάμε το έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο και η χώρα μας.
Στους συναδέλφους – φίλους μου προπονητές, να είναι συνεχιστές με ευαισθησία , υπομονή και μεράκι στο δύσκολο έργο τους , έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα τους την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών . Η επιτυχία τότε θα είναι κοντά σε αυτό που όλοι μας υπηρετούμε.
Στους γονείς των νέων ποδοσφαιριστών εύχομαι προσωπική και οικογενειακή υγεία , να βλέπουν τα παιδιά τους να προοδεύουν και να καμαρώνουν πολλές ποδοσφαιρικές τους επιτυχίες.
Στους πρωταγωνιστές των ποδοσφαιρικών αγώνων τα παιδιά με τα οποία συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια στην Ένωση μας γνωρίζοντας πολλές επιτυχίες , αλλά και αποτυχίες , να συνεχίζουν με πίστη στον εαυτό τους και να τους καμαρώνουμε όλοι μας στο δύσκολο δρόμο του ποδοσφαίρου μέσα από πάμπολλες ποδοσφαιρικές και όχι μόνο επιτυχίες εκπληρώνοντας τα όνειρά τους.
Τέλος αφιερώνω αυτή την τιμητική μου απονομή πρώτα απ όλα στην οικογένεια μου , που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε δίπλα μου με στήριξη και υπομονή στην προπονητική μου ενασχόληση . Σε όλους όσους συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια(παράγοντες, σωματεία , προπονητές, γονείς και ποδοσφαιριστές) πρώτα με ήθος και σεβασμό και πάντα με όραμα για το ποδόσφαιρο .
Κύριε πρόεδρε
Αγαπητά μελή του Δ.Σ. της ΕΠΣΠ-Λ να είστε συνεχιστές στο δύσκολο έργο που επιλέξατε . Το ποδόσφαιρο της Ένωσή μας έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους. Ανθρώπους που έχουν βιώσει από τα γεννοφάσκια τους το ποδόσφαιρο . Ο ποδοσφαιρικός κόσμος είναι κοντά σας πάντα με γνώμονα τη γνώση , το ήθος την ισονομία για όλους όσους υπηρετούν το ποδόσφαιρο .

Με εκτίμηση

Δημήτριος Ι. Κασκάνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ