«Καταρτισμός με γεωγραφικά κριτήρια»

Επιστολή στην ΕΠΟ απέστειλε η ΕΠΣ Λακωνίας, αντιδρώντας στα σενάρια για όμιλο με ομάδες Πελοποννήσου και Δωδεκανήσων

Την αντίθεσή της στο ενδεχόμενο να συμπεριληφθούν στον ίδιο όμιλο Γ’ Εθνικής ομάδες της Λακωνίας και της Αρκαδίας με αυτές από Κυκλάδες και Δωδεκάνησα εξέφρασε επίσημα στην ΕΠΟ η ΕΠΣ Λακωνίας με επιστολή που απέστειλε. Ο πρόεδρος της λακωνικής Ένωσης Π. Καρράς βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Σταύρο Ψαρρόπουλο, που είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ και ζήτησε ο καταρτισμός των ομίλων στη Γ’ Εθνική να γίνει με αμιγώς γεωγραφικά κριτήρια

Αναλυτικά:

Προς Επιτροπή Διοργανώσεων ΕΠΟ (Γ’ Εθνικής)
Κοιν. κ.Πρόεδρο Ε.Ε.
κ. Πρόεδρε και Μέλη,

Υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα του νόμου μας Αστέρα Βλαχιώτη που στην παρθενική της συμμετοχή στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, γίνεται καθημερινά μάρτυρας άρθρων στο διαδίκτυο για τον καταρτισμό των ομίλων που την φέρνει στα νησιά των Κυκλάδων και Δωδεκανήσων.

Είμαστε βέβαιοι, ότι μια τέτοια πρόταση Δεν θα γίνει δεκτή από την Επιτροπή σας, διότι, αυτονόητο σε μια Ερασιτεχνική κατηγορία το κόστος μετακινήσεων, διανυκτερεύσεων και διαιτησίας θα χρειαστεί προϋπολογισμό επαγγελματικής κατηγορίας και σίγουρα θα υπάρχουν ομάδες που δεν θα συμμετάσχουν πλέον στο πρωτάθλημα.

Ας σταματήσει έγκαιρα η παραπληροφόρηση και ας καταρτισθούν οι όμιλοι με αμιγώς γεωγραφικά κριτήρια».

Για την Ε.Ε.
Ο Πρόεδρος
Π. Καρράς
Ο Γεν. Γραμματέας
Θ. Δογαντζής