Καθάρισε στη λάσπη ο Πανλευκάδιος

Δεν δυσκολεύτηκε ο Πανλευκάδιος στο λασπωμένο τερέν του “Πλάτωνας Γρηγόρης” που ήταν αρκετά βαρύ μετά από ένα πενθήμερο βροχής. Ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες και με μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο πέτυχε 5 γκολ  ενώ έχασε και κάποιες ευκαιρίες για παραπάνω σκορ. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν αρκετά και φάνηκε να είναι αυτοί που πλήρωσαν το βαρύ του αγωνιστικού χώρου καθώς δεν κατάφεραν να δείξουν το ίδιο πρόσωπο με την τελευταία φορά που εμφανίστηκαν στο ίδιο γήπεδο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με πολλά κέφια στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, με τον Κοκόλη ΧΖ να βρίσκεται προ του Καρφάκη αλλά να πλασάρει άουτ. Οι φιλοξενούμενοι τα χρειάστηκαν σε αυτή τη φάση και στο πρώτο 25λεπτο στάθηκαν πολύ καλά στον αμυντικό τομέα, ενώ προσπάθησαν να βγουν και στην κόντρα, χωρίς όμως να δημιουργήσουν ουσιαστική απειλή στην εστία του Μπάμπη. Δεύτερη καλή ευκαιρία για τον Πανλευκάδιο στο 17′ με τον Χασακή να πιάνει μια κοντινή κεφαλιά η οποία σταμάτησε στα σώματα.

Το σκορ άνοιξε στο 25′ και σε εκτέλεση κόρνερ, όταν η μπάλα πέρασε απ’ όλους και έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Κολοβός ανενόχλητος κατέβασε και πλάσαρε για το 1-0. Λίγο μετά ο Κοκόλης ΧΖ από δεξιά θα κάνει παράλληλη στρωτή μπαλιά στον κενό χώρο, αλλά ο Κοκόλης ΧΣ που ερχόταν από πίσω δεν πρόλαβε να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Το 2-0 στο 28′ και πάλι έπειτα από κόρνερ, ο Κοκόλης ΧΣ αυτή την φορά στην περιοχή, με κοντινή καρφωτή κεφαλία. Η συνέχεια ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον Πανλευκάδιο, με τον αρχηγό της ομάδας να κερδίζει πέναλντι στο 31′ το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Χασακής. Ο Καρφάκης έπεσε στη σωστή γωνία αποκρούοντας και κρατώντας προς στιγμήν το 2-0, αλλά και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανλευκάδιος συνέχισε από εκεί όπου είχε μείνει, με διαρκή πίεση και χωρίς χαλάρωση στην προσπάθειά του. Στο 51′ ο Χασακής βρέθηκε στην περιοχή και πλάσαρε όμορφα τον Καρφάκη για το 3-0. Στο 55′ ο Στεριώτης από αριστερά έψαξε τον Κολοβό λίγο μπροστά από το πέναλντι, με μπαλιά φαινόμενο, που οι ειδικοί έχουν καταγράψει σε βίντεο και ερευνούν στα εργαστήρια ποδοσφαίρου. O Κολοβός έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Χασακής στο 65′ όταν βρέθηκε και πάλι στην περιοχή, μετά από μπαλιά τρύπα του Κοκόλη ΧΖ στην πλάτη της άμυνας των φιλουξενομένων, και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει πετυχαίνοντας και το 2ο προσωπικό του τέρμα στο ματς. Οι γηπεδούχοι είχαν και ένα δοκάρι στο 80′ με σουτ του Τριάντου να σταματά στη συμβολή των δοκών της Κατούνας.

Διαιτητής: Νίκος Ρούσος  Βοηθοί: Παπαγεωργόπουλος-Πάτσης

Πανλευκάδιος (Κατηφόρης Γ.)
Μπάμπης, Τσελάι, ΚοκόληςΧΣ, Βλάχος, Τριάντος, Φλούδας(65′ Μεϊντάνης), ΚοκόληςΧΖ(65′ Κοντογιώργης), Μπαλί, Κολοβός, Χασακής(65′ Σπανός), Στεριώτης

ΠΕΑΣ Κατούνας (Μπάλτσας Φ.)
Καρφάκης, Σέρβος, Μπάλτσας, Λογοθέτης, Διγενής(71′ Πάντος), ΦωτεινόςΠ, Καλογερής(57′ Τσαβαλάκογλου), ΦωτεινόςΚ, Κρητικός(32′ Τσελάι), Βλάχος, Φέτσης

Αλέξης Πανταζής