Κατηφόρης: Συγχαρητήρια στους παίχτες μου

Δηλώσεις για το παιχνίδι αλλά και το πρωτάθλημα έκανε ο προπονητής του Πανλευκάδιου, Γιώργος Κατηφόρης, που έδωσε συγχαρητήρια στους παίχτες του, που ξεπέρασαν όλες τις αντιξοότητες και εμπόδια που βρήκαν μπροστά τους και έφτασαν να διεκδικούν το πρωτάθλημα στο τελευταίο παιχνίδι.

Σήμερα ήταν ένας τελικός, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Τηλυκράτης, στο δεύτερο εμείς και ευτύχισε ο Τηλυκράτης την ώρα που εμείς είχαμε ανέβει ψηλά να πετύχουμε το γκολ που χρειαζόμασταν να πετύχει ένα γκολ στην επίθεση.

Συγχαρητήρια στον Τηλυκράτη για το παιχνίδι, απλά να τονίσω ότι η ομάδα του Πανλευκάδιου, έφτασε ως εδώ με πολλές αντιξοότητες και με πολλά εμπόδια που της έβαλαν και συγχαρητήρια στους παίχτες μου που κατάφεραν και ξεπέρασαν όλα αυτά τα εμπόδια και έπαιξαν το τελικό αποτέλεσμα στο τελευταίο πεντάλεπτο του τελικού.

Για το αν θα πήγαινε διαφορετικά το παιχνίδι: Δεν θα το πήγαινα διαφορετικά. Ήταν και ο αέρας που έπαιξε το ρόλο του στο πρώτο μέρος. Εμείς μπήκαμε και λίγο φοβισμένα. Δεν ήταν θέμα τακτικής. Απλά νομίζω οτι ρόλο έπαιξε η ισοπαλία που είχε ως πλεονέκτημα ο Τηλυκράτης, αφού το γκολ μπήκε στο τελευταίο πεντάλεπτο.

πηγή: lefkadapress.gr