Καταιγιστικός ο Τηλυκράτης Λευκάδας, 6-1 την Κατούνα

Καταιγιστικός ο Τηλυκράτης Λευκάδας  στην επανάληψη, και σε παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Π-Λ νίκησε 6-1 την Κατούνα. 

Η ομάδα του Άγγελου Μπέκα  στο δεύτερο ημίχρονο σε 24 λεπτά πέτυχε τέσσερα γκολ και το αγχωτικό 1-2 μετατράπηκε σε θρίαμβο.

Στο 15΄ ο Τηλυκράτης κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Περιστέρη.

Η Κατούνα στο 17’ έφτασε στην ισοφάριση με τον Πετούση, και στο 32΄ ο Λάμπρος Καταγής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρφάκη, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο όταν μια ομάδα σε διάστημα 24 λεπτών καταφέρνει να πετύχει τέσσερα γκολ τότε δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να πει κανείς.

Ο Τηλυκράτης στο αγωνιστικό διάστημα 57’-81’, ήταν καταιγιστικός, η Κατούνα δεν μπόρεσε να αντιδράσει και μοιραία δέχτηκε μια βαριά ήττα. Ο Ορφανός (57΄, 65΄) και ο Περιστέρης (61΄, 81΄) πέτυχαν τα γκολ του Τηλυκράτη στο δεύτερο ημίχρονο και η ομάδα του Άγγελου Μπέκα έφτασε εύκολα στο τελικό 6-1.

Στο 57΄ η Κατούνα έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Φέτσης είδε την κόκκινη κάρτα του Ποντίκη

Διαιτητής: Ποντίκης

Βοηθοί: Λάζαρης-Ντόμαρης

ΠΕΑΣ Κατούνας: Καρφάκης, Σέρβος (71΄Τερζία), Celay (64΄Φωτεινός Ε.), Καββαδάς, Διγενής (46΄Γουρζής Β.), Φωτεινός Π., Καλογέρης, Μπάλτσας, Πετούσης, Φέτσης, Γουρζής Κ.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Άγγελος Μπέκας): Σκιαδάς, Σκαμνέλος (63΄ Γεωργάκης Γ.), Μπουρδούβαλης, Καταγής Λ., Ιασωνίδης, Θειακός, Περιστέρης, Σιδέρης (63΄Γεωργάκης Ι.), Καταγής Γ. (63΄Μακρυγιάννης), Δημουλιάς, Ορφανός.