Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην γιορτή ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Αθηνών ο Θανάσης Καββαδάς

0

Στην γιορτή ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Αθηνών που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Χίλτον” παρευρέθηκε ο βουλευτής Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, ο οποίος εκπροσώπησε την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας και τη Νέα Δημοκρατία.

5259ee1b-3f85-45ef-a32f-3c99ea26c431

Η συγκεκριμένη εκδήλωση που κάθε χρόνο συγκεντρώνει φορείς του ποδοσφαιρικού χώρου και γενικά όλη την ποδοσφαιρική Αθήνα, έγινε θέμα σε πολλά ΜΜΕ εξαιτίας της απρόσκλητης παρουσίας περίπου 50 οπαδών που αναζητούσαν τον υπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και με συνθήματα καταφέρονταν εναντίον του λόγω της απόφασής του να κλείσει την “Θύρα 13” του Παναθηναϊκού.

Στο γεγονός αυτό που πήγε να χαλάσει την γιορτή, κατά την διάρκεια της οποίας έγινε η κοπή πίτας της Ένωσης και μια σειρά από βραβεύσεις, αναφέρθηκε στην ομιλία του ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Π-Λ Θανάσης Καββαδάς, χαρακτηρίζοντας “απαράδεκτη την ενέργειά τους” και ζητώντας “να αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του για το περιστατικό”.

d71b39ec-6872-4470-a7a7-849792b80a4b

Παράλληλα, έκανε αναφορά στο φαινόμενο της βίας που έχει απομακρύνει τον φίλαθλο κόσμο από τα γήπεδα, ενώ επισήμανε ότι “το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και θα πρέπει να επιτραπεί σε όλο τον κόσμο, παιδιά και μεγαλύτερους, να το παρακολουθήσουν, και για να γίνει αυτό θα πρέπει ο καθένας από την θέση που κατέχει να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση”.

Οι βουλευτές που έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση (Γιακουμάτος, Καββαδάς, Λοβέρδος, Αυλωνίτου) βράβευσαν ανθρώπους του αθλητισμού, με τον Θανάση Καββαδά να παραδίδει τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Αριστείδη Καμάρα για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ