Από ένα βαθμό για Κεραυνό Θεσπρωτικού και ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (1-1)

Στο 1-1 έμειναν Κεραυνός Θεσπρωτικού και ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, παίρνοντας από έναν βαθμό, ο οποίος πάντως έχει διαφορετική γεύση για κάθε ομάδα.

Το προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Χουλιάρα στο 21΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 69’ με τον Μυζεκιάρι.

Σε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν στο 21′ όταν μετά από σέντρα του Φέκκα ο Χουλιάρας με σουτ στην κίνηση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Λιάσκο και έκανε το 1-0.

Στην “επανάληψη” οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ επιθετικά και έψαξαν την ισοφάριση, και τελικά η πίεση της ομάδας του Νίκου Βέκιου έφερε αποτέλεσμα στο 69′ όταν ο Μυζεκιάρι με πλασέ διαμόρφωσε το 1-1.

Η ομάδα του Νίκου Βέκιου έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και τον Παππά, ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα του Κεραυνού στην… κόντρα είχε κάποιες καλες ευκαιρίες με τους Φέκκα, Κονταξή και Σιώρο,  για να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ αφού ο ΠΑΣ Αχέρων  Καναλακίου είχε πλέον ανοικτούς χώρους πίσω.

Διαιτητής: Γιώργος Ρούσος

Βοηθοί: Κέφης-Γκόρος

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Αντώνης Κολιός): Ισπόγλου, Μπόμπορης Α., Μαλέσκος, Τζιάκος Γ., Παπαδήμας, Ρακόπουλος, Σιώρος, Κούσης Στ. (9΄λ.τρ.Φέκκας Κ.), Χουλιάρας, Κούσης Σπ. (80΄Κονταξής), Τζίμας (64΄Νίκου).

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Νίκος Βέκιος): Λιάσκος, Σταυρίδης, Ντέτσικας, Τσούτης, Μάρκος, Μηνάς, Παππάς, Κωνσταντίνου Ε. (52΄Μυζεκιάρι), Κωνσταντίνου Β., Λουκούμης (82΄Μουζάκης), Ιλιέφ (55΄Τζίμας).