Πέρασε από το Θεσπρωτικό ο ΠΣ Πρέβεζα 2-4 τον Κεραυνό

Με το επιβλητικό 4-2 πέρασε από το «Κατερίνα Θάνου» κόντρα στον Κεραυνό Θεσπρωτικού ο ΠΣ Πρέβεζα για τη 18 η  αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού έχει πολλά παράπονα από τον πρώτο βοηθό κ. Παπαγεωργόπουλο.

Στο πρώτο μέρος ο Κεραυνός Θεσπρωτικού μπήκε πιο δυνατά και θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ αλλά έχασε τρεις καλές ευκαιρίες με τους Παλιάτσο, Μπόμπορη Β. και Καλδάνη. Βέβαια είχαν να αντιμετωπίσουν και έναν εκπληκτικό Αλέξανδρο Λιάσκο ο οποίος στις τρεις περιπτώσεις που αναφέραμε έκανε σπουδαίες επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν στην εστία του και πέτυχε δυο γκολ με πέναλτι και κάλλιστα διεκδικεί τον τίτλο του MVP από πλευράς φιλοξενούμενων.

Ο ΠΣ Πρέβεζα αν και στο 23΄ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σπυρόπουλου ανέβασε την απόδοση του, ισορρόπησε το ματς και άρχισε να απειλεί και αυτός με την σειρά του. Βρήκαν ένα γκολ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, στο 39΄ με πλασέ του Νίκου Μπόμπορη, και αυτό έγειρε την πλάστιγγα προς το μέρος τους. Στο 43΄ σε μαρκάρισμα του Παπασπύρου στον Μπόμπορη μέσα στην περιοχή ο κ. Μπαΐλης έδειξε το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη στον αμυντικό του Κεραυνού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λιάσκος Α. ο οποίος έκανε το 0-2. Στο 44΄ ο Κεραυνός μείωσε με σουτ του Μπόμπορη Β., και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Γκίνι με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπόμπορη έκανε το 1-3. Στο 53΄ ο Λιάσκος Α. με το δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε στο παιχνίδι έκανε το 1-4, και το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 71΄ ο Σπύρος  Κούσης με σουτ.

Διαιτητής: Μπαΐλης

Βοηθοί: Παπαγεωργόπουλος-Ντόμαρης

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Ανδριανός Παπαδήμας): Λέκκος, Μπόμπορης Α., Μαλέσκος, Δήμος, Παπασπύρος, Ρακόπουλος, Μπομπόρης Β., Φέκκας Γ. (75΄ Τζίμας Γ.), Κούσης, Καλδάνης (70΄Φέκκας Κ.), Παλιάτσος.

ΠΣ Πρέβεζας (Θωμάς Βασιλειάδης): Λιάσκος, Τουργέλης, Καράκης, Φραγκολιός, Σπυρόπουλος, Τσόκας, Μπρούβας, Σο (87΄Λιάσκος Ρ.), Γκίνι, Μπόμπορης (78΄ Μουτσάι), Καρίπογλου (90΄Καρπούζος).