Εν αναμονή της κλήρωσης και των ομίλων

Στη τελική ευθεία έχει μπει ο σχεδιασμός των νέων πρωταθλημάτων της Γ’ Εθνικής από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ με την κλήρωση να είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη 25 Αυγούστου στη πόλη της Πάτρας ενώ όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, την ίδια μέρα, νωρίτερα το πρωί θα εγκριθεί και ο καταρτισμός των ομίλων από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί με 61 ομάδες σε τέσσερις ομίλους, καθώς οι Δόξα Νέας Μανωλάδας, Ζάκυνθος και Εθνικός Ν. Αγιονερίου δε δήλωσαν συμμετοχή και ως εκ τούτου η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δρομολογεί όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη νέα Γ’ Εθνική.

Οι 61 ομάδες που θα συμμετέχουν θα διαχωριστούν με γεωγραφικά κριτήρια σε τέσσερις ομίλους με τον καταρτισμό να αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες ενώ θα χρειαστεί να πάρει και την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ σε Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης 25 Αυγούστου.

Υπενθυμίζουμε πως η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στη Πάτρα το βράδυ της Πέμπτης 25 Αυγούστου.

Σχετικά με τους ομίλους, οι Κρητικές ομάδες (Εργοτέλης, ΠΟΑ, Ερμής Ζωνιανών και ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ) θα βρίσκονται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στον 4ο όμιλου μαζί με ομάδες κυρίως από την Αττική ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής τι θα γίνει με τις ομάδες των Νήσων (Ρόδος, Ιάλυσος και Πανθηραϊκός) καθώς υπάρχουν πληροφορίες που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται από την ΕΠΟ, πως δεν θα βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με τις Κρητικές ομάδες.

Όλα αυτά όμως θα ξεκαθαρίσουν μετά και τον καταρτισμό και την δημοσίευση των ομίλων από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Πηγή: grandsport