Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

0

Λαμπρή όπως κάθε χρόνο ήταν η Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, που πραγματοποιήθηκε απόψε στο ξενοδοχείο Margarona Royal .

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας-Λευκάδας, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Margarona Royal και οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος και ασφαλώς για μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν μέσα σε μία πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Την  Εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Γιώργος Γκιρτζίκης, ο προπονητής της Εθνικής Παίδων Βασίλης Γεωργόπουλος ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του και τις διακρίσεις του με την Εθνική Ομάδα Παίδων, ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Θανάσης Καββαδάς, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Περικλής Βασιλάκης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης, ο τέως Βουλευτής Πρέβεζας κ. Δημήτρης Τσουμάνης καθώς και Μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, όπως και Πρόεδροι και μέλη γειτονικών ΕΠΣ.

Αφού πραγματοποιήθηκες οι σχετικές ομιλίες από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Π-Λ κ. Κάρτσακλα, τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασιλάκη, τον Βουλευτή κ. Καββαδά και του Δήμαρχο κ. Μπαΐλη, σειρά είχαν οι βραβεύσεις σε Παράγοντες που έχουν προσφέρει διαχρονικά τις υπηρεσίες τους στο τοπικό ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Δείτε με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ πλούσιο φωτορεπορτάζ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ