Αρχική ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α΄ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Η κοπή πίτας του Τηλυκράτη Λευκάδας (φωτο)

0

Η ομάδα μας έκοψε την πίτα της σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση το Σάββατο 30 Γενάρη στο city παρουσία των αρχών του νησιού εκπροσώπων πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων , παλιών προέδρων του Τηλυκρατη αθλητών παλαιμάχων αλλά και πλήθους φίλων.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος κύριος Βλάχος  και στη συνέχεια τιμήθηκαν παλιοί αθλητές του στίβου  της ομάδας μας μια και όπως θυμούνται οι παλιοί και για να μαθαίνουν οι νεότεροι ο Τηλυκράτης για πολλές δεκαετίες ήταν η αθλητική ιστορία του νησιού μας με τμήματα Μπάσκετ , Βόλεϊ , ποδηλασία , κολύμβηση και φυσικά στίβο , βραβεύτηκαν τέσσερις από τους εκατοντάδες αθλητές που πέρασαν από το σύλλογο μας που είχαν πρόσφορα και στα τμήματα του στίβου, και συγκεκριμένα ο Στάθης Κοντογιώργης , ο Νίκος Γατζίας , ο Μήτσος Βαγενάς και ο Πάνος Ορφανός . επίσης τιμήθηκαν ο Ζώης Ρομποτής για την προσφορά του στο Λευκαδίτικο ποδόσφαιρο , ο πρώην πρόεδρος Γεράσιμος Κανδύλης και τέλος οι δημιουργοί του ύμνου του Τηλυκράτη ο στιχουργός Ηλίας Γεωργάκης και ο συνθέτης Διονύσης Γράψας .

Το Δ. Σ. της ομάδας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν σε αυτήν την εκδήλωση αλλά και όλους εσάς που για διαφόρους λογούς δεν καταφέρατε να είστε μαζί μας .

Δείτε με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ το φωτορεπορτάζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ