Αρχική ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Β΄ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Α΄ΟΜΙΛΟΣ)

Κοπή πίτας Οδυσσέα Νυδριού, με ανακοίνωση έκπληξη

0

Ο Οδυσσέας Νυδριού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σήμερα το απόγευμα σε γνωστό καφέ της πόλης, παρουσία φίλων και παικτών της ομάδας, του προέδρου της ΕΠΣ κ. Κάρτσακλα, του εντεταλμένου σύμβουλου σε θέματα αθλητισμού κ. Πολίτη και πλήθος κόσμου, ιδιαίτερα παιδιών της ακαδημίας.

Η διοίκηση της ομάδας, λίγο πριν κοπεί η πίτα, ανακοίνωσε με χαρά και υπερηφάνια τόσο για το σύλλογο όσο και για το νησί της Λευκάδας γενικότερα, την αδελφοποίηση της ομάδας του Νυδριού, με την Μονακό του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Μιλώντας στους προσκεκλημένους, ο Ευτύχης Ζουριδάκης, εκ μέρους της διοικήσεως, γνωστοποίησε τη αδελφοποίηση που πρόκειται να λάβει σάρκα και οστά στα μέσα του Μάη, μαζί με μια σειρά αθλητικών γεγονότων, όπως τουρνουά στο γήπεδο του Νυδριού, αλλά και πολλά άλλα. Επίσης ενημέρωσε το κοινό, ότι για καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, η διοίκηση του Οδυσσέας Νυδριού θα συζητήσει περισσότερο με τον γενικό διευθυντή της Μονακό, ο οποίος θα παρευρεθεί στα μέρη μας στις 20 Φεβρουαρίου.

Μετά το τέλος της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, μιλήσαμε με τον πρόεδρο του Οδυσσέα Σπύρο Κτενά, για αυτή την ιδιαίτερη τιμή που γίνεται στην ομάδα, ο οποίος εκτός από το να μας ευχαριστήσει για την παρουσία μας εκεί, μας είπε:

“Πιστεύω ότι είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για το σωματείο μας, αλλά και για το νησί, που αυτή η μεγάλη ομάδα, η Μονακό αποδέχτηκε την πρότασή μας να αδελφοποιηθεί με τον Οδυσσέα. Είναι μια κίνηση που κάναμε με το συμβούλιο τον Οκτώβριο όταν παντρεύτηκε η Κατερίνα Ριμπλόβλεφ. Είχαμε πάει κάποια τιμητικά δώρα για το γάμο της και εκεί προτείναμε την αδελφοποίηση. Το σκεφτήκανε και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και μέσα από συζητήσεις που είχαμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δέχθηκαν την πρότασή μας. Πιστεύουμε ότι είναι κάτι καλό για τον Οδυσσέα πρώτα, αλλά και για την περιοχή μας. Ο κόσμος που θα έρθει από κει θα φιλοξενηθεί, με ζεστασιά, θέλουμε να τους δείξουμε ότι η Ελλάδα ξέρει να σέβεται και να τιμά τέτοια σωματεία. Πιστεύουμε οτι οι άνθρωποι αυτοί θα βοηθήσουν και το σωματείο μας, αλλά και γενικά τον αθλητισμό της Λευκάδας. Ο Οδυσσέας είναι μια γέφυρα που μπορεί να φέρει τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ που έχει το Σκορπιό, πιο κοντά με το νησί μας. Αυτά μπορώ να πω προς το παρόν. Κατά τη διάρκεια της άνοιξης θα ενημερώσουμε τον κόσμο περισσότερο για τα όσα έχουμε σκοπό να παρουσιάσουμε το Μάη”.

πηγή: Lefkadapress

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ