Ανανέωσε και ο Πάνου με τον Θρίαμβο Λούρου

Μαζί και την επόμενη σεζόν, θα συνεχίσουν οι Κώστας Πάνου και Θρίαμβος Λούρου, με την ομάδα του Σάκη Λέτσου, να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 27χρονο αμυντικό μέσο.

Στον Θρίαμβο Λούρου θα αγωνίζεται και του χρόνου ο Κώστας Πάνου, καθώς ο έμπειρος αμυντικός μέσος, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Κώστας Πάνου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα του Ηρακλή Αγίου Γεωργίου. Ακολούθησε η μεταγραφή στον Εθνικό Φιλιππιάδας όπου με τη φανέλα του αγωνίστηκε στην Γ΄ Εθνική. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΑΟ Φιλοθέης, και το 2014-2015 στον Θρίαμβο Λούρου, και μετέπειτα στον ΑΟ Χουλιαράδων, και τον ΑΟ Βελισσαρίου. Στην αγωνιστική περίοδο 2014-2015 αναδείχθηκε Κυπελλούχος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας με τον Θρίαμβο Λούρου.

Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στον Θρίαμβο Λούρου και θα συνεχίσω να το κάνω και τη νέα χρονιά. Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολύ, και έχω την αίσθηση ότι το ίδιο πίστευαν τόσο το ΔΣ, ο Πρόεδρος, όσο και ο προπονητής μου, τόνισε  στο sportime24.gr ο Κώστας Πάνου. Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, το ΔΣ, τον κ. Βασίλη Βασιλείου, και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον Θρίαμβο Λούρου.

Βησσαρίων Σάκκος