Με το δεξί ο Τηλυκράτης Λευκάδας στο πρωτάθλημα (photos)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Τηλυκράτης Λευκάδας, που πήρε τη νίκη μέσα στην έδρα της Δόξας Κρανούλας με 0-2.

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο Τηλυκράτης Λευκάδας που επικράτησε 2-0 της Δόξας Κρανούλας στα Γιάννενα με τα γκολ του Ηλία Γκίκα.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

2′ Φάουλ του Φέτση με πάσα στον Γκίκα, σουτ στην αγκαλιά του Αρχοντάκη.

3′ Γκέκας το σουτ, ο Καραγκούνης απομάκρυνε σε κόρνερ.

11′ Σέντρα σουτ του Ζδράβου η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

17′ Φάουλ Φέτση, σε κόρνερ ο Αρχοντάκης.

17′ Ο Ιασωνίδης την κεφαλιά, η μπάλα αφού κόντραρε σε αμυντικό, στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και πέρασε κόρνερ.

18′ Μετά από κόρνερ ο Γραμματικόπουλος δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά και ενώ η μπάλα είχε περάσει από τον Αρχοντάκη.

23′ Κεφαλιά Χριστακόπουλου άουτ .

29′ Σέντρα του Γκέκα, κεφαλιά Χριστακόπουλου, μπλόκαρε ο Καραγκούνης.

30′ Σουτ του Τσιέπα μπλόκαρε ο Καραγκούνης.

33′ Η Δόξα έβγαινε στην κόντρα, ο Περιστέρης ανέτρεψε τον Γκέκα στον χώρο του κέντρου και ενώ έμπαινε δυνατά στην διεκδίκηση της φάσης και ήταν απειλητικός.

34′ Σουτ του Τσουμάνη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

36′ Σέντρα του Τσουμάνη μετά από ωραία μεταβίβαση του Γκέκα, ο Παρχαρίδης την κεφαλιά την οποία απομάκρυνε ο Καραγκούνης.

40′ Κεφαλιά του Γκόλια ελάχιστα άουτ.

41′ Φάουλ του Τσουμάνη, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Γκέκα, μπλόκαρε ο Καραγκούνης.

47′ Ο Τσουμάνης βγήκε στην κόντρα πάσαρε στον Γκέκα, από πλάγια η σέντρα , ο Χριστακόπουλος ανακόπηκε πριν γίνει απειλητικός.

49′ Κεφαλιά του Ιασωνίδη, μπλόκαρε ο Αρχοντάκης.

55′ Ο Γκέκα πάσαρε στον Παρχαρίδη ο οποίος με σουτ-κεραυνό από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

58′ ΓΚΟΛ! 0-1! Ψηλοκρεμαστό σουτ του Γκίκα η μπάλα στα δίχτυα αφήνοντας «άγαλμα» τον Αρχοντάκη!

82′ ΓΚΟΛ! 0-2! Ο Καλογέρης κέρδισε την κόντρα από τον Τσουλιάη, πάσαρε στον Γκίκα ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Αρχοντάκη και πλάσαρε εύστοχα!

83′ Ο Τηλυκράτης βγήκε στην κόντρα με τον Γεωργάκη να πλασάρει άουτ.

89′ Γέμισμα Τσουμάνη, χέρι στην περιοχή από τον Παναγιωτόπουλο, πέναλτι.

90′ Ο Καραγκούνης απέκρουσε το πέναλτι του Παππά, στην εξέλιξη της φάσης αδύμαμη κεφαλιά του Παράσχη και νέα απόκρουση του τερματοφύλακα.

Διαιτησία: Τσέτσιλας Κωνσταντίνος (Γρεβενών). Βοηθοί: Στεφούλης Αθανάσιος, Μωυσιάδης Βασίλειος (Γρεβενών). Παρατηρητής Σπύρου Συμεών (Καστοριάς).

ΚΡΑΝΟΥΛΑ (Βασίλης Σιαφάκας): Αρχοντάκης, Σδράβος, Πάσχος, Τσουλιάης, Γκόλιας, Τσιέπας, Τσουμάνης, Μιχάλης (79′ Νιτσιάκος), Χριστακόπουλος (84′ Παράσχης), Παρχαρίδης (63′ Παππάς), Γκέκα.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τζελάι, Καταγής Σπ., Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Πετράκος, Περιστέρης (56′ Μπαλογιάννης), Φέτσης (75′ Κτενάς), Γραμματικόπουλος (70′ Γεωργάκης), Γκίκα (83′ Καταγής Γ.), Καλογέρης.