Κρίσιμη Γενική Συνέλευση στον Τηλυκράτη Λευκάδας

Γ.Σ. για την… επόμενη μέρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας! Την Κυριακή 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, όπου και θα αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Όπως ενημερωθήκαμε επίσημα, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 στο πνευματικό κέντρο Λευκάδας και θέμα θα είναι  η… επόμενη μέρα του ιστορικού σωματείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φίλες και φίλοι,

Μετά τις ευχές και τα συγχαρητήρια που λάβαμε από τον Δήμο Λευκάδας για την τεράστια επιτυχία μας να ανεβάσουμε την ομάδα στην Γ’ Εθνική και τις διαβεβαιώσεις από τον κ. Δήμαρχο αλλά πρωτίστως από τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού κ. Σπυρίδωνα Πολίτη ότι θα είναι δίπλα μας στην προσπάθειά μας, ώστε να έχει και να διατηρεί το νησί μας την ομάδα εκείνη που να εκπροσωπεί τη Λευκάδα επάξια στις Εθνικές κατηγορίες με όλες τις συνέπειες που έχει κάτι τέτοιο για τον αθλητισμό μας και την προβολή του νησιού μας , ήρθε πολύ γρήγορα η ψυχρολουσία για όλους εμάς από δώσαμε την ψυχή μας στην ιδέα αυτή και που πιστέψαμε ότι δεν είμαστε μόνοι στον δύσκολο δρόμο μας.

Σε συνάντησή μας που έγινε στο γραφείο του κ. Δημάρχου σχετικά με την οργάνωση της προσεχούς αγωνιστικής σαιζόν δεν βρήκαμε καμία απολύτως συμπαράσταση από τη δημοτική αρχή, ούτε υποστήριξη ή ανταπόκριση ακόμη και στα αυτονόητα.

Κατόπιν των απρόβλεπτων αυτών εξελίξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του Τηλυκράτη κάνει σαφές σε όλους ότι είναι αδύνατη και δεν έχει κανένα νόημα πλέον η συνέχιση της προσπάθειας μας από τη στιγμή που οι αρχές του τόπου μας τηρούν αυτή τη στάση και δεν πρόκειται να θέσουμε καν ψηφοδέλτιο στις αρχαιρεσίες της Κυριακής για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Καλούμε όλους τους φίλους της ιστορικής ομάδας μας να παρευρεθούν μαζικά στην Γενική Συνέλευση της Κυριακής 26 Ιουνίου 2016 ώρα 18:30 στο πνευματικό κέντρο Λευκάδας, να ενημερωθούν , να τοποθετηθούν και να αναλάβουμε όλοι μαζί την ευθύνη για την συνέχιση της ομάδας.

Ο Τηλυκράτης δεν θα μείνει ποτέ μόνος του.

Το Δ.Σ του Τηλυκράτη