Κτενάς: Χαρούμενοι για το πρωτάθλημα, στόχος η Γ΄ Εθνική

Ο αρχηγός του Τηλυκράτη, Ανδρέας Κτενάς, που σήμερα άφησε την ομάδα με παίχτη λιγότερο για περίπου 20 λεπτά, έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού που είδε την ομάδα του να κατακτάει το πρωτάθλημα και να παίρνει μέρος στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική

Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι το οποίο πήγε στη δύναμη. Η σκοπιμότητα κυριάρχησε, Νομίζω ότι στα σημεία ήμασταν καλύτεροι. θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο πιο καλοί στην ανάπτυξή μας από τη μέση και μπροστά και να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι. Σημασία έχει το αποτέλεσμα, εδώ που είμαστε. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πρωταθλητές. 30 Αγωνιστικές ήμασταν πρώτοι, το δικαιούμασταν αυτό το πρωτάθλημα, παρόλο που είχαμε πάρα πολλές αντιξοότητες. Για τον Τηλυκράτης τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα, αφού δεν ήταν στόχος μόνο το πρωτάθλημα. Στόχος είναι η άνοδος, μέσω του πρωταθλήματος. Κάναμε το πρώτο βήμα και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που αξίζει και που θέλει ο κόσμος, που σήμερα ήταν πολυπληθής και γέμισε το γήπεδο.

Αν τους έχει φύγει το άγχος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος: Κοιτάξτε δεν είναι μόνο αγωνιστικό το ζήτημα. Αυτά τα ματς που έχουν τοπικό χαρακτήρα, έχουν ένα άγχος. Νομίζω τα καταφέραμε καλά. Δύο χρόνια με τον κύριο αντίπαλό μας τα πήγαμε εξαιρετικά, συνήθως κερδίζουμε. Όλα πήγαν καλά και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, που θα συνεχίσουμε στα μπαράζ ανόδου, γιατί αυτός είναι ο στόχος, η άνοδος στη Γ΄ Εθνική.

πηγή: lefkadapress.gr