Ελεύθερος έμεινε ο Στέφανος Κώστας από τη Δόξα Γαρδικίου

Ελεύθερος να διαπραγματεύεται το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο Στέφανος Κώστας καθώς έλυσε τη συνεργασία του με την Δόξα Γαρδικίου.

Την ελευθέρας του πήρε προχθές το βράδυ ο έμπειρος αμυντικός μέσος της Δόξας Γαρδικίου Στέφανος Κώστας.

Ο Στέφανος Κώστας  δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Δόξας Γαρδικίου και ήδη δέχεται «βροχή» προτάσεων. Δεν είναι λίγες οι ομάδες που τον έχουν πλησιάσει από την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας αλλά και από την Γ’ Εθνική. Ο ίδιος πάντως εξετάζει όλες τις προτάσεις, ωστόσο πολύ πιθανόν είναι να μην αγωνιστεί εκτός της Πρέβεζας-Λευκάδας σε ομάδα Γ’ Εθνικής η της Α΄ κατηγορίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο 27χρονος Στέφανος Κώστας ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη Πρέβεζας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Γ΄ και Δ΄ Εθνική με τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Από τον ΠΑΣ Πρέβεζα μεταγράφηκε στον Μεσοποτάμο με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ΑΕ Πρέβεζας και Ερμή Καναλίου, και στη συνέχεια στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου με την οποίο κατέκτησε δυο πρωταθλήματα, ένα super cup και φυσικά την άνοδο της ομάδας στη Γ΄ Εθνική.

Πέρυσι ο Στέφανος Κώστας αγωνίστηκε στη Δόξα Γαρδικίου όπου με την φανέλα της κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Θεσπρωτίας και διεκδίκησε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική μέσα από τους αγώνες μπαράζ.