Λαδιάς, Αλεξόπουλος και οι άλλες προτάσεις για κόουτς στον Εδεσσαϊκό

Μετά την οριστικοποίηση των ανακατατάξεων στη διοίκηση, ο Εδεσσαϊκός «φουλάρει» για πρόσληψη προπονητή ενόψει Γ΄ Εθνικής και ψηλά στη λίστα δείχνουν οι Γιώργος Λαδιάς και Βαγγέλης Αλεξόπουλος, ενώ στον πρόεδρο Πέτρο Πασσαλή έγιναν αρκετές ακόμα προτάσεις.

Εξαρχής ψηλά στην «πράσινη» λίστα ήταν ο Γιώργος Λαδιάς, εμβληματικός αρχηγός των Εδεσσαίων στην πορεία ανόδου προς την Α΄ Εθνική, στις αρχές δεκαετίας του ’90 και την παρουσία σε αυτή. Ο Ηπειρώτης τεχνικός είναι χρόνια φίλος και παλιός συμπαίκτης του Πασσαλή, έχοντας άριστη «χημεία» και κώδικα επικοινωνίας.

Τα… χνώτα τους ταιριάζουν, αλλά για τον πρώην τεχνικό των ΠΑΣ Γιάννινα, Θεσπρωτού και Δόξας Κρανούλας υπάρχει ένα εμπόδιο: Οικογενειακή επιχείρηση (εστιατόριο) στα Ιωάννινα.

Το θέμα παρά τις δυσκολίες είναι ανοιχτό, με την προοπτική να βρεθεί λύση, αλλά σε κάθε περίπτωση οι «τριαινοφόροι» έχουν και άλλες επιλογές στο… κάδρο.

Στους προπονητές που αρέσουν ιδιαίτερα στον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού δείχνει να είναι και ο ανερχόμενος Βαγγέλης Αλεξόπουλος, που πέτυχε αρκετά δυο χρόνια στην Καρδία, ανέδειξε παίκτες και ταιριάζει και εκείνος στη φιλοσοφία (απασχολεί και άλλες ομάδες). Ανάμεσα στις προτάσεις για τεχνικούς συναντάμε τους Δημήτρη Νόλη (Ζακύνθου, παλιά Μακεδονικό, Αλμωπό Αριδαίας, Θεσπρωτό κ.α.), Απόστολο Τερζή (πρώην Βέροιας, Λευκαδίων, παλαίμαχος Εδεσσαϊκού), Νίκο Ζαλίκα και… Γιάννη Τοπαλίδη!

Βεβαίως, δεν είναι δεδομένο ότι στην Έδεσσα θα ασχοληθούν πιο «ζεστά» με κάποιον από αυτούς, ή ότι αν δεν «περπατήσει» κάποιος από Λαδιά ή Αλεξόπουλο δεν θα υπάρξει άλλος, που τώρα παραμένει εκτός… ραντάρ!

πηγή: pamebala.gr