Στον Απόλλωνα Πάργας ο Λάμπρου

Στον Απόλλωνα Πάργας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξης Λάμπρου.

Η ανακοίνωση:

Ο ιστορικός μας σύλλογος ανσκοινώνει την απόκτηση του αθλητή Αλέξη Λάμπρου.Ο Αλέξης που και στο παρελθόν αποτέλεσε στοχο της ομάδας μας εχει αγωνιστεί στην ΕΠΣ Αχαίας ενω στη θεσπρωτία,μεταξύ αλλων,στο Θύαμι Καστρίου,στη Δόξα Γαρδικίου,στο Σούλι Παραμυθιάς και στο Θεσπρωτό. Το εξαιρετικό αριστερό του πόδι αποτελεί πολύτιμο εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή.Πρόκειται για έναν πανέξυπνο επιτελικό μέσο,που με την ίδια επιτυχία μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση του εξτρέμ. Χαρακτηρίζεται απο άριστη αντίληψη και εκμετάλλευση του χώρου,κάθετη πάσα και αίσθηση του σκοραρίσματος,ενω είναι γνωστή και η ικανοτητά του στις στατικές φάσεις.Ολα αυτά συνδυασμένα με εναν εξαίρετο χαρακτήρα που αποτελεί πρωτεύον ζητούμενό μας.
Αλέξη καλωσόρισες και σε ευχαριστούμε που ανταποκρίθηκες στην προσκλησή μας στην προσπάθεια που θα κάνουμε.Να είσαι υγιής και μακριά απο τραυματισμούς.
Το ΔΣ του συλλόγου πιστό στο καθήκον που ανέλαβε θα συνεχίσει και τις επόμενες μέρες με ανακοινώσεις ενίσχυσης.Γιατί ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΛΛΩΝ