Φιλικά, επίσημα και… φανέλες

Η ΑΕ Λευκίμμης, μέσω ανακοινώσεων, γνωστοποίησε τους πρώτους επίσημους αγώνες, ένα παιχνίδι προετοιμασίας και την κυκλοφορία των επίσημων εμφανίσεων. 

Την Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη το Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης βάζει τα «καλά» του, για να φιλοξενήσει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Στο πλαίσιο του κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας, οι πρωταθλητές υποδέχονται τον ΑΟ Κάβου. Σέντρα στο παιχνίδι, στις 16:30.

Παράλληλα, τρεις μέρες μετά, θα κριθεί ο τίτλος του Σούπερ Καπ, για τον οποίο θα τεθούν αντιμέτωποι οι Λευκίμμη και Αχιλλέας Νυμφών. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό γήπεδο, στο Κανόνι.

Επιπλέον, το Σάββατο 9/9, οι Φαίακες ταξιδεύουν στο Καναλάκι Πρέβεζας, για να παίξουν με τον τοπικό Αχέροντα, σε φιλικό παιχνίδι, «αρπάζοντας» την ευκαιρία που τους δόθηκε, μετά και την… παράταση της σέντρας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00.

Τέλος, σε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα της κατηγορίας, η διοίκηση της ομάδας δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να αποκτήσουν την επίσημη εμφάνιση του συλλόγου, με τον όνομα και τον αριθμό του οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Λευκίμμη.

Αναλυτικά οι τρεις ανακοινώσεις:

«Στις 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 17. 30 το Super Cup μεταξύ Αθλητικής Ένωσης Λευκιμμης και Αχιλλέα Νυμφων.
Τελικά το Σάββατο 16/9 ορίστηκε ο αγώνας που θα κρίνει τον υπερκυπελλουχο” Κέρκυρας και φυσικά η ομάδα μας θα προσπαθήσει να κατακτήσει άλλον ένα τίτλο.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Κέρκυρας στο Κανόνι».

«Πρώτο επίσημο παιχνίδι για την Αθλητική Ένωση Λευκίμμης, αυτό απέναντι στο γειτονικό σωματείο του Α.Ο. Καβου.
Ο αγώνας είναι στα πλαίσια του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 16.30 στο Στάδιο της Λευκιμμης».

«Διαθέσιμες προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας , οι εμφανίσεις της ΑΕΛ με τα ονόματα και τα νούμερα των παικτών μας.
Στηρίζουμε την ομάδα του τόπου μας.
Στηρίζουμε την Α.Ε. Λευκίμμης».