«Δεν έχουμε χόμπι να αλλάζουμε προπονητές»

Η διοίκηση της ΑΕ Λευκίμμης, μέσω… αιχμηρής ανακοίνωσης, τόνισε ότι δεν τίθεται επ’ ουδενί θέμα αλλαγής προπονητή. 

Παράλληλα, οι «άνθρωποι» της «Βασίλισσας» δηλώνουν ότι μπορούν να διαχειριστούν οποιαδήποτε κρίση προκύψει.

«Για εμάς υπάρχει μόνο η ομάδα μας, με αυτήν ασχολούμαστε, αυτήν αγαπάμε, για αυτήν έχουμε ανησυχίες και μεγάλες προσδοκίες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Αθλητική Ένωση Λευκίμμης .
«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε προς πάσα κατεύθυνση , πως για τα τεκταινόμενα του σωματείου μας , αρμόδια για ανακοινώσεις είναι μόνο η επίσημη σελίδα μας και όχι τα ”καφενεία” κ’ τα ”πηγαδάκια” .

Κατ’όπιν τούτου καλό θα ήταν οι ”κασσάνδρες” και αυτοί που μόνο σκοπό έχουν να βλάψουν την Αθλητική Ένωση Λευκίμμης να σωπούν.

Η ομάδα μας έχει διοίκηση που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε , έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά και έχει αποδείξει πως μιλάει με έργα και με πράξεις.

Επίσης μπορεί να διαχειριστεί οποιαδήποτε κρίση και πόσο μάλλον σήμερα , όπου είμαστε στις Εθνικές κατηγορίες και πρωταγωνιστές.

Αυτό κάποιους ενοχλεί και δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό.

Κάποιοι καλό θα είναι να ασχολούνται με τα του οίκου τους, να χαίρονται με τις επιτυχίες των ομάδων τους και να μην περιμένουν κάποιο άσχημο αποτέλεσμα δικό μας για να χαρούν .

Η Λευκίμμη δεν έχει ”χόμπι” να αλλάζει προπονητές .

Αυτά μακριά από εμάς.

Επειδή πολλά ακούστηκαν, εμείς διαθέτουμε αυτή την στιγμή κορυφαίους προπονητές και αυτό το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα.

Ας φτάσουν πρώτα να κάνουν , αυτά που έχει πετύχει η Α.Ε.Λ. και μετά θα μπορούν να μιλάνε .

Για εμάς υπάρχει μόνο η ομάδα μας , με αυτήν ασχολούμαστε , αυτήν αγαπάμε , για αυτήν έχουμε ανησυχίες και μεγάλες προσδοκίες .

Ώς και εκ τούτου η Διοίκηση , οι προπονητές , οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος που αγαπάει την ομάδα μας συνεχίζουμε….όλοι μαζί μια γροθιά.
Αθλητική Ένωση Λευκίμμης 1951-2017
66 χρόνια ένδοξης ιστορίας.
Τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ.
ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ. !!!»
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.