Αρχική ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α΄ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Λιάσκο απέκτησε ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου!

0

Με την απόκτηση του Αλέξανδρου Λιάσκου ενισχύθηκε ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Ο 30χρόνος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος σήμερα από τον ΠΣ Πρέβεζα, και ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου κινήθηκε για την απόκτηση του, και την Τετάρτη (13/7) συμφώνησε με την ομάδα του Τάκη Ντούρου.

Ο Αλέξανδρος Λιάσκος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Άρη Πρέβεζας, και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των Τηλυκράτης Λευκάδας, ΠΑΣ Πρέβεζα, Όλυμπος Κέρκυρας, Δόξας Ωρωπού, και πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΣ Πρέβεζα.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου ο Αλέξανδρος Λιάσκος σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο sportime24.gr τονισε:

«Χαίρομαι πραγματικά που θα αγωνιστώ στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου. Παρακολουθώ από κοντά την προσπάθεια της ομάδας και θέλω και εγώ να βοηθήσω ώστε ο ΠΑΣ Αχέρων να ξεφύγει από την Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.  Θα δώσω το 100% ώστε ο ΠΑΣ Αχέρων να μπορέσει να επιστρέψει στην Γ΄ Εθνική. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Θα βρεθώ σε ένα γνώριμο για μένα περιβάλλον, καθώς στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου θα βρώ παλιούς μου συμπαίκτες, αλλά και παιδιά τα οποία γνωρίζω προσωπικά. Είμαι πολύ χαρούμενος και ορεξάτος να προσφέρω στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και πιστεύω ότι όλα θα πάνα καλά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ