Α. Λουκούμης: «Να πετύχουμε τους στόχους μας»

Την φανέλα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου θα φοράει για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Αλέξης Λουκούμης την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού χθες βράδυ συμφώνησε με το ΔΣ της ομάδας.

Σίγουρα η εξέλιξη αυτή χαροποιεί ιδιαίτερα τόσο την διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων, όσο και το νέο προπονητή Τάκη Ντούρο, ο οποίος άλλωστε ήθελε την παραμονή του μεγαλύτερου μέρους από τον λεγόμενο «βασικό κορμό».

Ο αρχηγός  του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου μίλησε αποκλειστικά στο sportime24.gr  για το λόγο που ανανέωσε τη συνεργασία του, τη διοίκηση, τον νέο προπονητή αλλά και τους στόχους της ομάδας του στο νέο πρωτάθλημα

Αναλυτικά:

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου: Νιώθω πολύ καλά που και τη νέα χρονιά θα είμαι στην ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο.

Για το νέο πρωτάθλημα που θα βρει τον ΠΑΣ Αχέρων στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας:  Η νέα χρονιά θα έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Πιστεύω θα γίνει ένα καλό πρωτάθλημα γιατί στο Νομό μας υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και καλές ομάδες. Ευελπιστώ εμείς να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που θα θέσουμε για τη νέα χρονιά.

Γιατί δεν τα κατάφερε η ομάδα σου να μείνει στην Γ΄ Εθνική: Την περσινή χρονιά για μένα προσωπικά ο λόγος που δεν καταφέραμε να μείνουμε στη Γ΄ Εθνική πιστεύω ήταν οι σοβαροί τραυματισμοί κάποιων ποδοσφαιριστών μας.

Για τη διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου:  Ένας βασικός λόγος που παρέμεινα στην ομάδα είναι η διοίκηση μας. Πάντα κάνουν το καλύτερο για εμάς και για την ομάδα. Αυτό βέβαια το δείχνουν και οι επιτυχίες που έχουν από όταν ανέλαβαν την ομάδα.

Για τον νέο προπονητή του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου: Η γνώμη μου για το νέο προπονητή είναι πάρα πολύ καλή. Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και αυτό που τον κάνει αρεστό σε όλους είναι ο χαρακτήρας του και η δουλειά που κάνει στις προπονήσεις. Βέβαια είναι η πρώτη φορά αν δεν κάνω λάθος που αναλαμβάνει πρώτος προπονητής την τύχη μιας ομάδας και πιστεύω πως θα τα καταφέρει πολύ καλά. Σίγουρα θα θέλει στην αρχή τη στήριξη από όλους μας όπως και εμείς τη δική του.

Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο του Καναλακίου: Αυτό που θέλω να μεταφέρω εγώ στον κόσμο είναι πως να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα όπως κάνει τουλάχιστον από την πρώτη στιγμή που ήρθα εγώ στον Αχέροντα. Στις καλές και κακές στιγμές και να είναι σίγουροι πως όλοι μαζί θα πετύχουμε ξανά τον στόχο μας. Επίσης θέλω να τους ευχαριστήσω για την αγάπη που δείχνουν σε έμενα προσωπικά και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο.