Η ΑΕΚ Αρχαγγέλου έβαλε… δύσκολα στον Θρίαμβο Λούρου

Με ένα γκολ που πέτυχε στο 90΄ ο Κώστας Φέκκας με πέναλτι και που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους ο Θρίαμβος Λούρου επικράτησε με σκορ 1-0 της ΑΕΚ Αρχαγγέλου.

Ένα λεπτό νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 89΄ σέντρα του Κοντογεώργου και κεφαλιά του Κόκκαλη η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ισπόγλου.

Η ΑΕΚ Αρχαγγέλου έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, είχε  πολύ πάθος και δύναμη σε όλο τον αγώνα και όπως προαναφέραμε έχασε στο τέλος με ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα.

Μετά τη λήξη, έντονα ήταν τα παράπονα των παραγόντων της ΑΕΚ Αρχαγγέλου προς τον διαιτητή κ. Ζιώγα για τη διαιτησία και κυρίως για το πέναλτι που έκρινε το σημερινό παιχνίδι.

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Κέφης-Χουλιάρας

Θρίαμβος Λούρου (Βαγγέλης Γκαρτζονίκας): Μήτσιος, Λιόντος, Κοντογεώργος, Δήμας Θ., Δήμας Χ., Ζάχος (55΄Σάκκος), Κόκκαλης, Κολιός (57΄Ντόντης), Λέτσος, Φέκκας, Ζάκκας.

ΑΕΚ Αρχαγγέλου (Παναγιώτης Καραμούτσιος): Ισπόγλου, Αντωνίου, Σοφόπουλος Χ., Μουρεχίδης, Τσενικόγλου, Τουμανίδης, Σταύρακας, Καρασαββίδης (88΄Παπακώστας), Σοφόπουλος Α. (60΄Ζήσης), Λέζος, Νάσης.

Βησσαρίων Σάκκος