Εύκολα ο Θρίαμβος Λούρου 4-0 τον Απόλλωνα Νοτίου Λευκάδας

Ο Θρίαμβος Λούρου πήρε εύκολη νίκη με 4-0 επί του Απόλλωνα Νοτίου Λευκάδας. Οι γηπεδούχοι δεν αισθάνθηκαν πίεση κι έφτασαν σχετικά εύκολα σε τέσσερα γκολ και μια άνετη νίκη.

Ο Θρίαμβος Λούρου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 26΄ είχε δοκάρι με τον Ζάκκα, και πήρε το προβάδισμα στον σκορ στο 42΄ με κεφαλιά του Γκολάκου μετά από σέντρα του Ζάκκα. Στο 63΄ ο Θρίαμβος είχε δοκάρι το δεύτερο του στο παιχνίδι σε κεφαλιά του Τζιάκου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν ασφυκτικά και έκαναν λίγα λεπτά αργότερα το 2-0 στο 65΄ όταν έδιωξαν οι αμυντικοί η μπάλα κόντραρε στον Λέτσο και κατέληξε στα δίχτυα.

Το 3-0 ήρθε στο 90ο λεπτό με πρωταγωνιστή τον Κολιό. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ξανά ο Γιώργος Κολιός με όμορφο πλασέ πέτυχε ένα ακόμα τέρμα.

Διαιτητής: Κωνσταντίνου

Βοηθοί: Μαυροκέφαλου-Γκίζας

Θρίαμβος Λούρου (Βαγγέλης Γκαρτζονίκας): Μήτσιος, Σάκκος, Δήμας Χ., Κοντογεώργος, Γκολάκου, Ναστούλης (66΄Σακκάς), Ντόντης, Τζιάκος, Φέκκας (46΄ Κόκκαλής), Ζάκκας, Λέτσος (70΄Κολιός).

Απόλλων Νοτίου Λέυκάδας (Χρήστος Καράμπελας): Σολδάτος Ι., Γεωργάκης (65΄λ. τρ. Καβαδίας), Βαφκουτσής Ι., Προκόπης, Μπελεγρίνος, Φέτσης, Αντύπας, Βαφκουτσής Σ., Δρακονταϊδής, Σολδάτος Σ., Ρομποτής.

Βησσαρίων Σάκκος