Ανακοίνωση-διαμαρτυρία του Θρίαμβου Λούρου για τη διαιτησία

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο ο Θρίαμβος Λούρου για τη διαιτησία του κ. Ρίππη στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΣ Πρέβεζα.

Αναλυτικά:

Μετά την λήξη του σημερινού αγώνα όπου αντιμετωπίζαμε την ομάδα του ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ και ηττηθήκαμε με σκόρ 0-2 δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη την διαιτησία του κου Ρίππη και των βοηθών του .

Μια διαιτησία που ήταν συνέχεια μιας προκλητικής διαιτησίας του ίδιου εκτός έδρας με το Θεσπρωτικό πριν μερικές εβδομάδες . Και αν τότε προσπαθήσαμε σαν Διοίκηση με ήρεμο τρόπο να επισημάνουμε τα λάθη του δυστυχώς με την σημερινή Διαιτησία μας έβγαλε εκτός εαυτού. Ενώπιον 500 και πλέον φιλάθλων που ήρθαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι εκτέθηκε ανεπανόρθωτα αδικώντας κατάφωρα την ομάδα μας όχι μόνο στον πειθαρχικό έλεγχο που ήταν υπερπροστατευτικός με τους αντιπάλους μας (γιατί άραγε???)αλλά και από τις αποφάσεις του.

Αυτές οι συμπεριφορές θίγουν το τοπικό ποδόσφαιρο και εσάς που το εποπτεύετε και απομακρύνουν τον φίλαθλο κόσμο από τα γήπεδα. Ζητάμε τα αυτονόητα , ισονομία και σεβασμό της προσπάθειας όλων μας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ζητάμε από την αρμόδια ΕΠΣ και την επιτροπή Διαιτησίας να μη μας ορίσετε εκ νέου τον κύριο Ρίππη σε αγώνες της ομάδος μας χαρακτηρίζοντάς τον ανεπαρκή.

Κλείνοντας θα αναφέρω για την ομάδα μας ότι συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την σημερινή εμφάνιση ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Στο ποδόσφαιρο παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο και δεν κερδίζει πάντα  ο καλύτερος . Όσο για την ομάδα του ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ την φανέλα της οποίας την έχουν φορέσει πολύ μεγάλοι παίχτες , δεν χρειάζονται ορισμένοι (γραφικές φυσιογνωμίες) να προκαλούν τους φιλάθλους και την αντίπαλη ομάδα με χειρονομίες και βρισιές. Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ σέβεται την ομάδα σας και το έχει αποδείξει . Πρέπει και εσείς να μας σεβαστείτε σαν ιστορική και μεγάλη ομάδα που είμαστε.

 Με εκτίμηση

                                                                                 Το Δ.Σ