«Κόλλησαν» στο 0-0, Θρίαμβος Λούρου και Κατούνα

Δεν τα κατάφερε ο Θρίαμβος Λούρου απέναντι στην Κατούνα, μένοντας στο 0-0. Η ομάδα του Βαγγέλη Γκαρτζονίκα ήθελε να επιστρέψει στις νίκες μετά από 3 αγώνες, αλλά “κόλλησε” απέναντι σε έναν αντίπαλο αξιόμαχο.

Ο Θρίαμβος Λούρου ήταν αυτός που είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Οι παίκτες του Βαγγέλη Γκαρτζονίκα πίεσαν αρκετά την άμυνα της Κατούνας και του Καρφάκη που όμως είχαν σωστή αντίδραση σε όλο το 90λεπτο της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα. Οι ποδοσφαιριστές του Θριάμβου Λούρου δημιούργησαν πολλές τελικές με τους Κόκκαλη, Σίσκα, και Κολιό αλλά στις περισσότερες απ’ αυτές ήταν άστοχοι παρά το γεγονός ότι ο τεχνικός των γηπεδούχων χρησιμοποίησε ότι επιθετικό όπλο είχε στην διάθεση του.

Από την άλλη η Κατούνα έχασε μια σπουδαία ευκαιρία στο 35΄ όταν απευθείας φάουλ του Φέτση η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μήτσιου.  Στο 1ο λεπτό οι παίκτες του Θριάμβου διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον κ. Φραγκούλη για πέναλτι σε ανατροπή του Σίσκα από τον Καρφάκη.

Ο προπονητής της Κατούνας Φώτης Μπάλτσας λόγω της γνωστής τιμωρίας του παρακολούθησε το παιχνίδι από την εξέδρα.

Διαιτητής: Παύλος Φραγκούλης

Βοηθοί: Πάτσης-Κούτρα

Θρίαμβος Λούρου (Βαγγέλης Γκαρτζονίκας): Μήτσιος, Σάκκος, Κοντογεώργος, Τζιάκος, Ντόντης, Σίσκας, Κόκκαλης, Τσαΐμος, Κολιός, Ναστούλης, Λέτσος.

Κατούνα (Φώτης Μπάλτσας): Καρφάκης, Σέρβος, Celay (86΄ Τσαβαλάκογλου), Λογοθέτης, Καββαδάς, Φωτεινός Π., Φωτεινός Ε., Καλογερής, Κρητικός (75΄ Φωτεινός Κ.), Φέτσης Μπάλτσας.

Βησσαρίων Σάκκος