“Χρειαζόμαστε… Δράκους”

Ο Γιώργος Μακρής τόνισε στο FL News πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει περισσότερο ανάγκη από παράγοντες που προσφέρουν, όπως ο Οδυσσέας Δράκος στην ΑΕ Καραϊσκάκης.
Το… παραμύθι της πρωτοεμφανιζόμενης στη Football League ΑΕ Καραϊσκάκης έχει (Οδυσσέα) Δράκο!
Και όπως τονίζει στη συνέντευξη του στο FL News ο Γιώργος Μακρής “το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει περισσότερο ανάγκη αυτή τη στιγμή από σωστούς παράγοντες που προσφέρουν, όπως ο κύριος Δράκος. Ο κόσμος της Άρτας πρέπει να τον κρατήσει για να μη φύγει”.
Ο 33χρονος μέσος -που ανεβάζει την ποιοτική στάθμη της ΑΕ Καραϊσκάκης- μιλάει ακόμη για την αλησμόνητη εμπειρία στην Ιταλία και εντοπίζει διαφορές στο πρωτάθλημα της Football League σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία του το 2009-10 (με Πιερικό).
-Για τις πρώτες εντυπώσεις στην ΑΕ Καραϊσκάκης:
“Πρόκειται για μία νέα ομάδα και το θετικό είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι -από τη διοίκηση μέχρι τον προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου- που αφιερώνουν πολύ χρόνο, τρέχουν, προσπαθούν και επιδιώκουν τη συνεχή βελτίωση. Είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε. Σίγουρα χρειάζεται πολλή δουλειά, αλλά τα βήματα γίνονται γρήγορα”.
-Για το στόχο της ομάδας του:
“Η ομάδα βρέθηκε κάπως απότομα στη Football League, οπότε προς το παρόν ο στόχος είναι η σωτηρία και να καταλάβουμε την κατηγορία. Είναι μία νέα εποχή για την ομάδα”.
-Για τις προσωπικές βλέψεις:
“Προσπαθώ να ξαναβρώ τον εαυτό μου, γιατί είχα αρκετό χρόνο αποχής. Μπορώ να προσφέρω ακόμα ως ποδοσφαιριστής. Θέλω να ευχαριστιέμαι κάθε παιχνίδι και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της”.
-Για τις διαφορές που εντοπίζει στη Football League σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία σου το 2009-10:
“Υπάρχουν τεράστιες διαφορές και σε αυτό προφανώς και παίζει ρόλο το οικονομικό κομμάτι. Υπήρχαν άλλα υψηλότερα συμβόλαια τότε και υπήρχε ποιότητα σε μεγαλύτερο βαθμό, χωρίς να θέλω να θίξω τους παίκτες που μετέχουν τώρα στην κατηγορία. Υπάρχει και τώρα ποιότητα, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το χειρότερο.
-Για τα φαβορί;
“Δεν υπάρχει ακόμη ξεκάθαρη εικόνα, αλλά σίγουρα ο ΟΦΗ και ο Αρης έχουν το βάρος της φανέλας. Δεν είναι γι’ αυτή την κατηγορία οι συγκεκριμένες ομάδες. Βλέπουμε πάντως ότι τα παιχνίδια κρίνονται μέσα στο γήπεδο.
Εμείς αντιμετωπίσαμε τον υποτίθεται διαλυμένο Αχαρναϊκό, αλλά συναντήσαμε μία πολύ αξιόλογη ομάδα. Πάλεψαν πολύ. Θεωρώ λοιπόν ότι κανένα αποτέλεσμα δεν θα χαριστεί σε κανέναν”.
-Για την εμπειρία της Ιταλίας με τη φανέλα της Πίζας:
“Φανταστική εμπειρία. Είμαι πολύ τυχερός που έζησα τέτοια κατάσταση. Ελπίζω να συμβούν και στη χώρα μας αυτά που βίωσα. Υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση σε κάθε ποδοσφαιριστή. Ο ποδοσφαιριστής εκεί είναι ίνδαλμα και πρότυπο για όλους. Είναι εντυπωσιακό το πως αντιμετωπίζεται”.
-Το μήνυμά του:
“Θέλουμε ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών, του προπονητή, αλλά και της διοίκησης. Τέτοιοι άνθρωποι όπως ο κύριος Οδυσσέας Δράκος που προσφέρουν στο ποδόσφαιρο πρέπει να κρατηθούν στο χώρο, να μη φύγουν. Αυτή τη στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει περισσότερο ανάγκη σωστούς παράγοντες, όπως διαθέτει η ΑΕ Καραϊσκάκης”.

πηγή: footballleaguenews.gr