Με Λύτρα στον πάγκο ο Φωκικός!

Το σίγουρο είναι ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια του 2015, με τα οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει ο Γιάννης Λύτρας για τον οποίο είχαν υπάρξει σενάρια έλευσης του και το καλοκαίρι αλλά η καθυστέρηση στον προγραμματισμό τον οδήγησε στη Λαμία.

Ο σύλλογος της Άμφισσας που είναι σε οριακό σημείο συμφώνησε με τον νεαρό κόουτς, που έχει καθίσει και στον παρελθόν στον πάγκο του Φωκικού τόσο ως πρώτος όσο και ως βοηθός προπονητή ενώ παλαιότερα έχει υπάρξει και παίκτης της ομάδας. Η συμφωνία επισημοποιήθηκε πριν από λίγο με την παρουσία του Γ. Λύτρα στη σημερινή προπόνηση του Φωκικού οπότε και πήρε μια πρώτη εικόνα από το υλικό της ομάδας μέσα στο γήπεδο. Και οι δύο πλευρές γνωρίζουν ότι αυτή η συνεργασία μπορεί να είναι ιδιαίτερα βραχύβια, ωστόσο και ο Γ. Λύτρας και οι άνθρωποι του Φωκικού θέλουν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες της ομάδας για μια αξιοπρεπή παρουσία από εδώ και πέρα.

Το σημαντικότερο όμως είναι τι γίνεται από την επόμενη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «AmfissaFace», τα μέλη της διοίκησης του Φωκικού, αν όχι όλα τα περισσότερα, δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τον σύλλογο και θα προσπαθήσουν στην διακοπή των εορτών να βρουν λύσεις τόσο στο οικονομικό μέρος όσο και στον εμπλουτισμό του έμψυχου δυναμικού. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν μέλη του ΔΣ που θέλουν να «τρέξουν» την ομάδα ακόμη και χωρίς τον νυν πρόεδρο, Σ. Παπαδημητρίου, και βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση και άλλων ανθρώπων που μπορούν να βοηθήσουν και οικονομικά, είτε με την είσοδό τους στο συμβούλιο είτε σαν επενδυτές. Στην περίπτωση που η ομάδα συνεχίσει θεωρείται δεδομένο ότι θα στηριχθεί σε ντόπιους παίκτες με προσπάθεια απόκτησης και κάποιων έμπειρων εκτός Φωκίδας.