Με το δεξί ο Θεσπρωτός και μεγάλη νίκη απέναντι στην Πύδνα Κίτρους

Αν και ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, η Πύδνα δε μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με αντίπαλο τον πολύ καλό Θεσπρωτό.
Η ομάδα της Πιερίας έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος να προηγηθεί με σημαντικότερη την εκτέλεση πέναλτι του Τσιούνη και την απόκρουση του Κωνσταντάκου.
Στην επανάληψη ο Ταταρίδης έσωσε σε 2 μεγάλες φάσεις την ομάδα του και νικήθηκε μια φορά από τον Στεφανίδη για να διαμορφωθεί αυτό το τελικό 0-1.
Στο 14΄ο Μακράκης έχασε τελείως μόνος του την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν μετά από όμορφη πάσα του Τσιούνη από αριστερά, πλάσαρε με προβολή και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.
Στο 23΄ο Παυλίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σουκρήογλου. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τσιούνης για να αποκρούσει ο Κωνσταντάκος.
Στο 57΄και το 60΄ο Ταταρίδης κράτησε το σκορ στο μηδέν, όταν διαδοχικά πραγματοποίησε μεγάλες αποκρούσεις σε κεφαλιές των Νάκου και Στεφανίδη.
Αυτό δε μπόρεσε να γίνει στο 69΄όταν ο Στεφανίδης με μακρινή λόμπα πέρασε τη μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ της Πύδνας και την έστειλε να αναπαυθεί στο βάθος της εστίας του.
Το γκόλ που δέχθηκε η Πύδνα «χάλασε» το παιχνίδι αφού προσπάθησε μετά να βρεί λύσεις οι οποίες σταμάτησαν από τους αμυντικούς του Θεσπρωτού και έμεινε έτσι αυτό το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ της συνάντησης.
Διαιτητής ήταν ο Γκουγκούδης με βοηθούς τους Κρυωνά και Καμπούρη
Πύδνα Κίτρους (Απόστολος Στύλος): Ταταρίδης, Λαζαρίδης, Ραπτόπουλος (86′ Καραγκούνης), Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουτζέλης (71΄Σεχολάρι), Παυλίδης, Δήμας, Τσιούνης (61′ Κυπαρίσσης), Όττα, Μακράκης
Θεσπρωτός (Γιώργος Λαδιάς): Κωνσταντάκος, Μώκος, Πανταζής, Μήτσης, Καρύδης, Καρυπιάδης, Σαλταπίδας (46′ Γεωργίου), Σουκρήογλου, Στεφανίδης (Μητσέλος Α. 78′), Μπίκας (52′ Πέντσας), Νάκος.
πηγή:pieriasport.blogspot.gr