Η. Μέλκας: «Για αποτέλεσμα στις Σέρρες»

Ο Ηλίας Μέλκας αναφέρθηκε στην επιστροφή του στις Σέρρες ως αντίπαλος.

Απέναντι στην πρώην του ομάδα, τον Πανσερραϊκό θα τεθεί αντιμέτωπος το Σάββατο (25/11) ο Ηλίας Μέλκας. Ο γκολκίπερ του Καραϊσκάκη μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για την αναμέτρηση με τα «λιοντάρια» και τόνισε ότι αγωνιά να δει από κοντά φίλους του, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η ομάδα της Άρτας θα καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα.

Αναλυτικά ο Μέλκας ανέφερε:

«Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Θα γυρίσω σε μία πόλη που πέρασα τρία χρόνια από τη ζωή μου και έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Θα είναι πολύ δύσκολο και για εμάς και για τον Πανσερραϊκό. Αντιλαμβανόμαστε ότι ο Πανσερραϊκός είναι σε μια δύσκολη θέση, γιατί δεν ξεκίνησε καλά, οπότε αυτό κάνει πιο δύσκολο το έργο μας».

Είναι υπέρ σας το γεγονός ότι η πίεση θα είναι στον Πανσερραϊκό;

«Καλώς ή κακώς ο Πανσερραϊκός θα έχει το άγχος. Μπορεί να είναι δημιουργικό και να δημιουργήσει πρόβλημα στη δική μου ομάδα ή να βαραίνει τα πόδια και να την ευνοήσει. Ανάλογα πώς θα τη χειριστούν οι παίκτες του Πανσερραϊκού.

Έτσι όπως είναι η φετινή δομή του πρωταθλήματος θα υπάρχει πίεση για κάθε ομάδα έως την τελευταία αγωνιστική. Ακόμα και εμείς που έχουμε ξεκινήσει καλά δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε, οπότε χρειαζόμαστε κι εμείς τη νίκη».

Για τον Καραϊσκάκη και αν θα πάει πλήρης στις Σέρρες:

«Δεν έχουμε κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, οπότε θα έρθουμε 100% έτοιμοι. Σε οποιαδήποτε έδρα και να πάμε, θα παίξουμε για το αποτέλεσμα. Δεν μας παίρνει να κάνουμε κάτι διαφορετικό».

Για την παρουσία έμπειρων παικτών στο ρόστερ και πού θα κριθεί το ματς:

«Είναι πολλά παιδιά, όπως ο Καραγιαννίδης, ο Μακρής, ο Λουκίνας που έχουν παραστάσεις και από την Α’ Εθνική. Είναι θέμα μομέντουμ, το πώς θα βρεθούν οι ομάδες εκείνη τη στιγμή και θέλησης. Όποιος θέλει πιο πολύ. Και θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Αν είναι αρνητική έκπληξη ο Πανσερραϊκός:

«Σίγουρα δεν το περίμενα τέτοιο ξεκίνημα. Χωρίς να είναι δικαιολογία, δεν έχει και το πιο εύκολο πρόγραμμα».

Πώς θα νιώσει ο ίδιος:

«Ουσιαστικά πρώτη φορά έρχομαι αντίπαλος του Πανσερραϊκού. Έχω μια αγωνία, γιατί μου έχουν λείψει οι φίλοι μου από εκεί. Ξέρουν ποιοι είναι. Και μετά το παιχνίδι πάλι φίλοι θα είμαστε».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Φαίνεται και αναμένεται πολύ ανταγωνιστικό. Μπορεί για εμάς που συμμετέχουμε να υπάρχει πίεση και άγχος γιατί πέφτουν έξι ομάδες, αλλά από την άλλη για όσους ασχολούνται θα είναι πολύ ενδιαφέρον έως την τελευταία αγωνιστική».

Για τις αναμνήσεις του από τις Σέρρες:

«Κυρίως ευχάριστες είναι. Είχαμε κάνει μια συζήτηση το καλοκαίρι για να παραμείνω, υπήρχε προδιάθεση, αλλά έγινε ένα μπέρδεμα εκεί με όλη την κατάσταση στα διοικητικά».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News