Με το δεξί οι Νέοι της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα κατάφερε να κάνει και η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, στην δεύτερη αγωνιστική ( η 1η είχε αναβληθεί)  των αγώνων προεπιλογής, αφού κατάφερε να πάρει την νίκη, απέναντι στην Μικτή Νέων της ΕΠΣ Γρεβενών, με σκορ 4-3.

12196368_952596241465154_3664405925722775284_n

Η ομάδα  της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και με την συμπλήρωση του 15λεπτου  του αγώνα, μετά από δυνατό σουτ του Κώστα Τσούτση από πολύ μακριά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στάμου. Η ομάδα της ΕΠΣ Π-Λ είχε κατοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλας κατά το μεγαλύτερο διάστημα του Α΄ ημιχρόνου.

Στο 30΄ μετά από κακή συνεννόηση και αδράνεια της άμυνας ο Φουρλατάρης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη και έκανε το 1-1.

Στο 40΄ και στο 43΄ οι Σακκάς και ο Μαγκανάκης έχασαν την ευκαιρία να σκοράρουν και να διευρύνουν το σκορ για την ΕΠΣ Π-Λ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κυριάκου Παναγιωτίδη δέχτηκε μεγάλη πίεση αλλά ο Νάστος ύστερα από σέντρα με κεφάλια έκανε το 1-2, και ο ίδιος παίκτης στο 65΄ με δυνατό σουτ έκανε για την ομάδα της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας το 1-3.

Στο 80΄ και στο 85΄ η ομάδα της ΕΠΣ Γρεβενών ισοφάρισε με γκολ που πέτυχαν  ο Καραχατζής με ανάποδο ψαλίδι και Φουρλατάρης με απευθείας φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στο 90΄ μετά από κόρνερ ο Κώστας Τσούτσης με κεφαλιά έκανε το 3-4 για την ομάδα της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας

ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ(ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ): ΣΤΑΜΟΣ, ΓΑΒΡΙΔΗΣ (ΣΟΥΛΑΣ), ΠΑΛΑΣΚΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΛΑΝΤΟΣ, ΤΣΑΠΑΛΙΑΝΑΣ, ΣΑΛΛΑ, ΤΡΙΜΙΤΣΙΟΣ (ΝΤΟΛΙΑΣ), ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΧΑΤΖΗΣ,ΦΟΥΡΛΑΤΑΡΗΣ.

ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ): ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΔΗΜΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Β., ΤΣΟΥΤΣΗΣ Κ., ΚΩΣΤΗΣ, ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ), ΓΚΟΥΡΑΣ, ΚΤΕΝΑΣ, ΣΑΚΚΑΣ (ΚΟΛΙΟΣ) ΜΑΛΕΣΚΟΣ, ΜΑΓΚΑΝΑΚΗΣ (ΝΑΣΤΟΣ).