Συνέντευξη με τον Μίμη Δομάζο (video)

Σήμερα στις 20:00 το απόγευμα η παρουσίαση του Λευκώματος του στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης στην Πρέβεζα

Στην Πρέβεζα, βρίσκεται από χθες Σάββατο 1 Ιουλίου ο ζωντανός μύθος του Ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμης Δομάζος, όπου σήμερα Κυριακή 2 Ιουλίου στη Θεοφάνειο αίθουσα τέχνης θα τιμηθεί και θα παρουσιάσει το Λεύκωμά του «Μυστικά και άλλα» γύρω από το ποδόσφαιρο.

Ο Μίμης Δομάζος έφτασε στην Λέσχη Παναθηναϊκών Πρέβεζας λίγο πριν τις 20:00 το απόγευμα όπου τον υποδέχθηκαν φίλοι της ομάδας και στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη στον εκδότη της εφημερίδας ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση Σπύρο Πλέουρα, η οποία είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον. Μίλησε για ιστορικής σημασίας στιγμές του Παναθηναϊκού μέσα στο χρόνο, για το Γουέμπλεϊ, για το πως πήγε στον Παναθηναϊκό, για το πως έφυγε από τον Παναθηναϊκό για να πάει στην ΑΕΚ, για την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, από τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού, για τον Μάρκους Μπέργκ, αλλά και για τον Γιάννη Αλαφούζου στον οποίο άσκησε δριμεία κριτική για τον τρόπο που διοικεί την ομάδα.

Η πρωτοβουλία για να βρεθεί στην Πρέβεζα ο Στρατηγός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου Μϊμης Δομάζος, ανήκει στη Λέσχη φίλων Παναθηναϊκού Πρέβεζας.

πηγή: mypreveza.gr