Χρήστος Μήτσιος, ο πολυτιμότερος παίκτης της πρόκρισης του Λούρου

Ο Χρήστος Μήτσιος ήταν ο φύλακας άγγελος της εστίας του Θριάμβου Λούρου στην αναμέτρηση με τον Πανλευκάδιο για το κύπελλο, έχοντας σωτήριες επεμβάσεις, γρήγορες αντιδράσεις σε φάσεις που εκτυλίχτηκαν ακριβώς μπροστά του και τρομερά αντανακλαστικά. Στο τέλος, η αγκαλιά του προπονητή του Βαγγέλη Γκαρτζονίκα, μπορεί να πει πολλά για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του 19χρονου αλλά και για το πόσα στηρίζει η ομάδα σε αυτόν.
Μιλήσαμε μαζί του μετά το τέλος της αναμέτρησης, για την πρόκριση, τη συνέχεια στο θεσμό του κυπέλλου όπως και για την επαναφορά του Θριάμβου Λούρου στα θετικά αποτελέσματα και εμφανίσεις.

Χρήστο συγχαρητήρια για την πρόκριση της ομάδας σου στην επόμενη φάση του κυπέλλου, αλλά και σε σένα για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκανες ώστε να επιτευχθεί κάτι τέτοιο.
Ευχαριστώ και θέλω να πω ότι τα συγχαρητήρια τα αξίζει όλη η ομάδα, ο κάθε παίκτης και πολύ περισσότερο ο προπονητής μας. Προσπαθήσαμε όλα τα παιδιά και δεν ήμουν μόνο εγώ αυτός που κατέβαλε τη μεγάλη προσπάθεια. Οι συμπαίκτες μου πάλεψαν σε κάθε φάση και ήταν καθήκον μου να κάνω ό,τι μπορώ για να συμβάλω στην προσπάθεια χωρίς να τους κρεμάσω. Μαζί με τις δικές τους καλές προσπάθειες ήταν και οι δικές μου καλές και αποφύγαμε το γκολ, αν και δεν ήταν πολλές οι φορές που χρειάστηκε να επέμβω.

Για τη συνέχεια στο κύπελλο τι βλέπεις;
Η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη μιας και οι ομάδες που μένουν πλέον είναι όλες πολύ δυνατές, παίζουν καλό ποδόσφαιρο και όπως είναι γνωστό υπάρχουν και οι ομάδες της Γ’ Εθνικής. Εκεί αν πέσει κάποιος μαζί τους στην επόμενη φάση, τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Εμείς θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Κοιτάζουμε μόνο το κάθε παιγνίδι που έχουμε μπροστά μας.

Πώς είναι τώρα στον Θρίαμβο, μετά και τον ερχομό του Βαγγέλη Γκαρτζονίκα;
Όπως έχετε δει και σεις τα πράγματα είναι πλέον διαφορετικά. Είχαμε κάποια στραβοπατήματα στην αρχή, όμως η ομάδα έχει στρώσει πλέον. Ο προπονητής μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να φτάσουμε εδώ, τόσο στον ψυχολογικό τομέα, όσο και στην φυσική μας κατάσταση μέσω της προπόνησης και μέσα από τις συμβουλές του. Όλα πάνε κατ’ ευχήν.

Θα ήθελες να προσθέσεις κάτι άλλο;
Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη νίκη στους φίλους της ομάδας που ήρθαν μέχρι τη Λευκάδα για να μας δουν, αλλά και σε κάθε φίλαθλο που έρχεται κάθε Κυριακή να μας στηρίξει στην έδρα μας. Τους ευχαριστούμε και τους αφιερώνουμε αυτή τη νίκη.

Αλέξης Πανταζής.