Αδελφοποίηση της Μονακό με τον Οδυσσέα Νυδριού- Θα τιμηθεί ο Άκης Ζήκος

Την Κυριακή 15 Μαίου ώρα 20.30 στο Νυδρί Λευκάδας απέναντι από τον θρυλικό Σκορπιό θα γίνει η εκδήλωση για την αδελφοποίηση της Μονακό με την ομάδα του Οδυσσέα Νυδριού.

Πρόκειται για μια κίνηση που αποδέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη ο κ. Ριμπολόβλεφ ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μονακό και προετοιμάζει εδώ και καιρό τόσο το επιτελείο των Μονεγάσκων όσο και οι άνθρωποι του νησιού που θέλουν να δώσουν έναν άλλο τόνο σε αυτή την αδελφοποίηση.

Ο Ρώσσος μεγιστάνας από την πρώτη μέρα που αγόρασε το νησί του Ωνάση έχει δεθεί με τον τόπο της Λευκάδας και βοηθάει με κάθε τρόπο. Κεντρικό και τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο Έλληνας πρώην άσσος Άκης Ζήκος καθώς έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα του Πριγκιπάτου φορώντας την φανέλα του συλλόγου για 4 χρόνια με απόλυτη επιτυχία με αποκορύφωμα το καλοκαίρι του 2004 και την συμμετοχή στον τελικό του Champions League.

Από την πλευρά της Μονακό θα βρεθεί στο νησί ο σύμβουλος της ομάδας Filips Dohndt ενώ θα εκπροσωπηθεί και η οικογένεια Ριμπολόβλεφ. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Λευκαδίτης δημοσιογράφος Γιάννης Θειακός.

πηγή: iefimerida.gr